SECWATCH ESET Enterprise EDR

SECWATCH en ESET bieden unieke combinatie van enterprise diensten én oplossingen

Sterk en effectief duo in strijd tegen cybercrime SECWATCH en ESET Nederland gaan intensief...

Secwatch

Gepubliceerd op 29-04-2020


Sterk en effectief duo in strijd tegen cybercrime

SECWATCH en ESET Nederland gaan intensief samenwerken om grootzakelijke en enterprise ondernemingen te voorzien van hoogstaande cybersecuritydiensten en bijbehorende oplossingen. Samen bieden ze cybersecurity van a tot z. Dat betekent preventie, controle, defensie én continue monitoring van het netwerk en mogelijke risico’s en bedreigingen.

SECWATCH EN ESETAls het op cybersecurity aankomt, biedt ESET zeer innovatieve en allesomvattende oplossingen voor preventie, detectie en respons voor snelle analyse en herstel van eventuele beveiligingsproblemen in netwerken. Deze oplossingen maken het mogelijk te navigeren door de enorme hoeveelheid verzamelde gegevens, events en alarmmeldingen en prioriteit te geven aan potentiële dreigingen of datalekken. Ook kunnen gemarkeerde alarmmeldingen bekeken worden waarbij geprobeerd wordt de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Met penetratietesten en threat hunting, waarbij er gejaagd wordt op indicators of compromise, legt SECWATCH de resterende cyberrisico’s bloot. Met deze informatie krijgen organisaties een compleet risicobeeld en concrete adviezen om deze bedreigingen zo effectief mogelijk te kunnen afdekken. Met managed security services zorgt SECWATCH ervoor dat organisaties in control blijven. Dat doet het bedrijf door periodieke testen uit te voeren en de effectiviteit van de maatregelen te monitoren en aan te scherpen daar waar nodig.

Van defensief naar proactief

Aan de basis van de oplossing ligt een onafhankelijke analyse van het threat intelligence volwassenheidsniveau. De uitdaging bij veel organisaties is dat zij niet weten welke risico’s zij lopen en of zij in staat zijn om zichzelf voldoende te beschermen. Organisaties moeten overstappen op een intelligence-driven securitybenadering, op basis van real world risk, in plaats van zich enkel te focussen op defensieve tooling. Threat Intelligence en Threat Hunting worden dan ook steeds belangrijker in cybersecurity – niet alleen de complexiteit van de cyberdreiging neemt toe, dat geldt zeker ook voor de oplossingen. In feite draait het bij intelligentie om het verminderen van onzekerheid. Wanneer door onzekerheid de doelstellingen van een organisatie worden bedreigd, heeft intelligentie de taak om de bedrijfsrisico’s te verminderen. Cyberintelligentie vermindert de onzekerheid over de manier waarop bedreigingen zoals elektronische misdaad, hacktivisme, terrorisme en spionage moeten worden aangepakt. Threat Intelligence vraagt om specialisten die het juiste gewicht kunnen geven aan een dreiging en de bijbehorende maatregelen kunnen treffen.

Bundeling van kennis én tooling

Daarom bundelen ESET en SECWATCH hun krachten. Samen zijn ze in staat om enterprise organisaties te voorzien van de juiste kennis én tooling. Deze platinum-combinatie is bijzonder sterk en biedt ook daadwerkelijk een oplossing. Want met de managed security services van SECWATCH én onder meer de Enterprise Inspector (voor het real-time detecteren van verdacht of schadelijk gedrag) en Elite Targeted Attack Protection (krachtige bescherming en forensische analyse van het netwerk) van ESET beschikt een organisatie over de juiste, specialistische tooling en over een krachtig duo achter het bedieningspaneel.


OVER SECWATCH

Bij SECWATCH focussen we sinds 2005 volledig op het uitvoerig testen en monitoren van webapplicaties, netwerkinfrastructuren en gebruikersgedrag. We steken veel tijd in het op de juiste manier interpreteren van de gevonden kwetsbaarheden, we beoordelen de impact daarvan en adviseren u over het nemen van de juiste stappen met een helder rapport.

Het motto van SECWATCH is: “Enabling trust and business continuity™”. Met onze specialistische kennis maken we organisaties weerbaar tegen cyberdreigingen en verkleinen we de kans op een hack met alle schadelijke gevolgen die daarbij komen. Zo blijft de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd en biedt de organisatie vertrouwen aan klanten, partners, medewerkers en andere stakeholders.

SECWATCH is een gecertificeerd particulier recherchebureau (POB 1546) en mag daarmee (forensische) onderzoeken uitvoeren voor bedrijven.


OVER ESET

Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET® toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten over de hele wereld. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf in de EU met oplossingen variërend van endpoint en mobile security tot encryptie en tweefactorauthenticatie. ESET beschermt en monitort 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging real-time bij om gebruikers veilig te houden en bedrijven zonder onderbreking te laten werken. Gesteund door R&D-centra over de hele wereld, is ESET het eerste IT-beveiligingsbedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100-awards heeft verdiend, waarmee sinds 2003 elke afzonderlijke ‘in-the-wild’ malware zonder onderbreking werd geïdentificeerd. Meer informatie op www.eset.com/nl of op LinkedIn, Facebook en Twitter.

 

 

Gerelateerde onderwerpen

Telefoonnummer gekopieerd naar klembord