Partners

Wij werken samen met enkele zorgvuldig geselecteerd partners

 • ESET beschermt u op het hoogste niveau terwijl u werkt. De nieuwste generatie van ESET Antivirus heeft sterk verbeterde detectie en beveiligingsfeatures om u de krachtigste bescherming te bieden, uiteraard in combinatie met de bekende lage systeembelasting. Geavanceerde HIPS-functionaliteit biedt u de mogelijkheid het gedrag van het systeem aan te passen zodat u de beveiligingsinstellingen naar eigen wensen kunt ‘fine-tunen’.

  Technieken als Machine Learning, Live grid, Malware/DNA-analyses, Threat Intelligence en centraal beheer dienen te zorgen voor de juiste verdediging, inzage en controle. Dit is de laatste jaren een vak apart geworden. Onze engineers assisteren bij de pre-sales, implementatie en leveren ondersteuning voor de enterpriseoplossingen van ESET. Daarnaast bieden wij onze relaties zogenaamde health-checks en voorzien wij u van kennis aangaande de laatste ontwikkelingen. Ook kunnen we u compleet voorzien met onze managed services.

  SECWATCH is Platinum Partner van ESET in Nederland voor enterprise oplossingen. Endpoint Security Solutions zijn vandaag de dag meer dan ‘even een licentie kopen’. De geavanceerde mogelijkheden van de nieuwe generatie antimalware producten dienen correct te worden geïmplementeerd en bijgehouden om de juiste bescherming te bieden voor uw omgeving.

 • De unieke combinatie van proactieve en reactieve beveiliging van Heimdal Security biedt een nieuwe manier om werkplekken te beschermen tegen hardnekkige malware en gaat verder waar antivirus en firewalloplossingen moeten afhaken.

  Heimdal Security lost proactief en volledig automatisch op de achtergrond problemen op met programma’s die een bedreiging voor de beveiliging vormen, zoals Java, Flash, Quicktime en andere software. Daarmee is Heimdal Security de ideale aanvulling op bestaande antivirus- en firewalloplossingen. Heimdal Security beveiligt reactief tegen hackers, geavanceerde malware en geïnfecteerde websites door ongewenst of gevaarlijk internetverkeer automatisch te blokkeren.

  Heimdal Security is een effectieve aanvulling op iedere bestaande antivirus- en firewalloplossing en zorgt door de proactieve en innovatieve werkwijze voor een sluitende werkplekbeveiliging. De centrale beheer- en monitorfuncties vereenvoudigen het gebruik van de Heimdal Security-oplossingen in grote bedrijfsomgevingen en bieden een gedegen inzicht in de functionaliteit en beveiliging. U hebt geen zorgen meer over gegevenslekken, onderschepte financiële transacties of besmetting met geavanceerde malware.

 • SECWATCH kent uw bezorgdheid: er zijn veel wensen, eisen en voorwaarden voor een goede netwerk- en toegangsbeveiliging. Gelukkig zijn er de WatchGuard Firebox en WatchGuard AuthPoint firewall en multi-factor authentication (MFA) oplossingen.

  Er zijn tientallen aspecten waar u vooraf rekening mee moet houden bij aanschaf en installatie van een firewall: hoeveel gebruikers zijn actief, welke beveiligingsmodules zijn nodig, welke koppelingen zijn er, hoeveel mobiele gebruikers zijn er, hoe zit het met de wifi-integratie en interne netwerksystemen, SSL-inspectie, Advanced Persistant Threat-detectie, DNS-Beveiliging, Endpoint Security Integration, enzovoort.

  WatchGuard Technologies heeft een sterke focus op beveiliging met zeer uitgebreide UTM-Firewalls, veilige cloud Wi-Fi en actieve zichtbaarheid door diepgaande logging en reporting. SECWATCH helpt u bij de juiste selectie op performance, security en compliance en biedt u expertise op het gebied van onderzoek, implementatie en onderhoud van uw firewalls.

  SECWATCH helpt u bij het maken van de juiste keuzes, de installatie en de configuratie van alle WatchGuard oplossingen. Wij zijn sinds 2002 volledig gecertificeerd WatchGuard Partner met de Gold-status.

 • Wie werkt met webapplicaties wil dat die applicaties veilig zijn, mede om te voldoen aan de huidige wet en regelgeving. Een automatische scan op beveiligingsfouten, gecombineerd met een handmatige audit garandeert ontwikkelaars en gebruikers die veiligheid. Want aan de hand van een helder inzicht in de status van de beveiliging kunt u direct gerichte actie ondernemen. Dat is Netsparker in het kort.

  Netsparker voert uitgebreide security checks uit op kwetsbaarheden en risico’s. De scanner speurt automatisch, op een zeer nauwkeurige en gebruiksvriendelijke manier naar beveiligingsfouten in websites, webapplicaties en webdiensten. Ook de webserver wordt getest op kwetsbaarheden, waaronder SQL Injection, XSS (Cross Site Scripting), DOM XSS, Command Injection, ASP.NET controles en verschillende http-checks. Omdat Netsparker de automatische check combineert met een handmatige audit is het in staat om alle security issues en kwetsbaarheden uit bijvoorbeeld de OWASP top-10 te identificeren. Een veilig idee!

 • Tenable is hét Cyber Exposure-bedrijf. Wereldwijd vertrouwen meer dan 24.000 organisaties van alle soorten en maten op Tenable voor het beheren en meten van hun moderne aanvalsoppervlak om cyberrisico’s nauwkeurig te begrijpen en te verminderen. Als bedenker van Nessus bouwde Tenable zijn platform vanaf de grond af om middelen, netwerken en kwetsbaarheden diepgaand te begrijpen, en breidde deze kennis en expertise uit naar Tenable.io om ’s werelds eerste platform te leveren om live zichtbaarheid te geven aan elk actief element op elke computer platform.

  Identificeer met Tenable Nessus Professional kwetsbaarheden, onjuiste configuraties en malware waarvan aanvallers gebruik kunnen maken om uw netwerk binnen te dringen. Nessus wordt door meer dan één miljoen gebruikers wereldwijd ingezet voor vulnerability, configuratie- en compliance-assessments. Nessus voorkomt aanvallen op het netwerk door kwetsbaarheden en configuratie-problemen te herkennen waarvan hackers gebruikmaken om uw netwerk binnen te dringen.

  Tenable.io is het online cyber exposure platform voor vulnerability management, met uitgebreide dashboards, rapportages en agent scan mogelijkheden voor security teams. Tenable.io agents verhogen de scanflexibiliteit waardoor het gemakkelijk is om assets te scannen zonder dat daar doorlopende host credentials voor nodig zijn of systemen moeten worden uitgeschakeld. Ook kan er een grootschalige scanfunctionaliteit worden toegepast met zo min mogelijk impact op het netwerk.

Telefoonnummer gekopieerd naar klembord