Wij zijn hét pentest-bureau van Nederland en hebben meestal snel capaciteit

De Pietje-Precies Pentest: even creatief als ‘n crimineel

Stop met generieke pentesten.
Start met specifieke pentesten.

Met onze slimme, strategische en specifieke pentest test je meer dan alleen technologie. Veel meer. Je krijgt de exacte mikpunten in kaart voor cybercriminelen, specifiek voor jouw business, branche en klantenbestand. Met onze specifieke rapportage kun jij je specifiek beschermen. Het resultaat: geen onnodige kosten, geen onvoorziene risico’s.

SECWATCH is hét pentestbureau van Nederland: wij doen niks anders, het hele jaar door.

Niet wachten! Dit soort pentest is superspecialistisch: max 10 per maand!

Direct een pentest boeken

Al meer dan 1500 specialistische pentesten uitgevoerd

Al 15 jaar lang doen wij specialistische security-assessments op netwerken en software, meer dan 100 per jaar. Wij werken voor honderden bedrijven in elke industrie, van overheid tot commercieel.

Met onze begripgarantie gaan onze pentesters net zo lang door totdat iedere IT/security-verantwoordelijke 100% weet wat we hebben gesignaleerd en wat de stappen zijn om het op te lossen

Wacht niet langer. Door onze specifieke werkwijze hebben we capaciteit voor maximaal 10 pentesten.

Vraag direct aan

Zorginstelling

Afsprakendossiers van andere patiënten waren toegankelijk – niet opgemerkt door drie eerdere pentesten

Tijdens de pentest voor een zorgorganisatie vonden wij een kritieke kwetsbaarheid met enorme impact: ongeautoriseerde gebruikers konden het afsprakendossier van patiënten inzien. Een nachtmerrie voor elke zorginstelling.

De developer bij de opdrachtgever gaf aan dat dit onmogelijk was: ‘Dat lijkt niet te kloppen. Heb je dat wel goed gezien?’ We waren voor 95% overtuigd dat dit een high-impact issue was. Door als cybercriminelen te werk te gaan is het ons gelukt het probleem te reproduceren. De developer was dankbaar dat we zo doortastend waren. De instelling heeft direct maatregelen getroffen en het probleem opgelost.

"Secwatch helpt ons de juiste keuze te maken door risico's eerlijk in kaart te brengen. Sommige zijn gewoon nihil, die kun je negeren. Andere moet je buitenshuis oplossen. Daar heb je een onafhankelijk adviseur bij nodig. Dat is Secwatch."

Anoniem, risk manager bij een grote verzekeringsmaatschappij

"Vooraf is de prijs duidelijk en vast, die verandert niet ook al vinden ze tijdens hun testen iets vinden dat extra tests vereist."

Matthijs Brunsting, Teamleider software ontwikkeling bij Solviteers

"Ze pushen niet, maar geven wel precies het vertrouwen dat je nodig hebt. Dit zijn de mogelijkheden. Wil je je security écht goed aanpakken, in jouw situatie, dan is dit wat je zou moeten doen."

IT manager van distributiecentrum

De Pietje Precies-Pentest

Eén test. Tig manieren waarop die jou helpt je organisatie beter te beschermen. Een voorproefje van de resultaten van onze pentest:

Ben jij CISO of IT-manager die al heel veel goeds heeft staan qua interne beveiliging? Dan is het juist belangrijk om te kijken hoe ethische hackers door handmatig, onderzoekend en analoog te denken als een echte hacker alsnog gaten/kwetsbaarheden kunnen vinden in je online security.

Wat je echte kwetsbaarheid is (en hoe je je daartegen kan beschermen) krijg je alleen boven tafel door specifiek als een hacker te denken.

Doordat wij nauwgezet maatwerk leveren koop je nooit te veel of te weinig in, maar altijd precies goed. Geen onnodige kosten dus, want wij verkopen je niks wat je niet nodig hebt.

Onze ‘data detectives’ negeren niet zomaar kwetsbaarheden omdat een scanner die als ‘low risk’ bestempelde. Wij weten dat de impact van een low risk kwetsbaarheid zeer hoog kan zijn: deze manier van werken is essentieel om dure dreigingen en datalekken op te sporen.

Door onze grondige voorbereidingsfase met zowel passieve als actieve enumeratie sporen onze ethische hackers diepere en specifieke kwetsbaarheden op die de cybersecurity van je organisatie flink kunnen schaden.

Onze pentesters reproduceren kwetsbaarheden en bevindingen. Hierdoor kunnen wij met 100% zekerheid garanderen of issues wel of geen dreiging vormen voor jouw organisatie.

Onze testers krijgen regelmatig kwetsbaarheden boven tafel die bij eerdere pentesten NIET zijn gesignaleerd én enorme impact hebben op de interne cybersecurity van bedrijven.

Wat je nooit moet doen als een bevinding volgens teamgenoten ‘niet KAN kloppen’ is ervan uitgaan dat het inderdaad niet klopt. Als het KAN kloppen, moet je uitsluiten OF het klopt. Dat doen onze specialisten.

Als je onze specialistische pentesters inhuurt, dan heb je adviseurs die hun aandacht nooit hoeven te verdelen over meerdere disciplines. Ervaring en kennis van gisteren gebruiken zij direct in de tests die ze vandaag doen.

Wist je dat wij op het hoogste niveau samenwerken met de Nederlandse overheid en cybersecurity-specialisten? Zo hebben wij altijd uit eerste hand use cases, kennis en testresultaten.

Waarom onze specialistische pentesters een verademing zijn voor jouw developers? Omdat zij de kwaliteit van hun software kunnen verbeteren.

Doordat onze pentesters als echte hackers denken, vinden zij aanvalsmethoden die cybercriminelen ook kunnen gebruiken en halen zij informatie naar boven die generieke scanners niet opmerken.

Onze testers spenderen 20% van hun werktijd aan studie en vakkennis om hun specialistische know-how up to date te houden.

Wat je nooit moet doen als je de minder voor de hand liggende en kostbare risico’s in kaart wilt brengen voor jouw specifieke onderneming? De ‘domme devices’ die door hackers als stepping stone gebruikt kunnen worden vergeten mee te nemen in pentests. Consider it done.

De snelste en veiligste manier om je security te upgraden is door jouw teamleden en onze experts samen in een veilige chatgroep te zetten.

100% van onze ethische hackers zijn minstens CEH-gecertificeerd. Inderdaad: minstens. Want dan hebben we het nog niet eens gehad over ECSA/LPT, OSCP,
GWAPT, GXPN, GAWN en OSWE.

Let op: als je een complexe technologische setup hebt, is de kracht van je security afhankelijk van de scope. Daarom kijken onze specialisten naar alle hazepaadjes en zijn er nooit zaken ‘out of scope’ die een cybercrimineel ook niet out of scope zou plaatsen.

Ben jij een mens? 🙂 Dan wil je ook samenwerken met een menselijke partij. Wij denken met je mee, communiceren direct en open, en doen niet moeilijk.

Nooit losse eindjes in je securitybeleid. Onze specialisten verdiepen zich in jouw bedrijfsdoelstellingen. Daardoor weten we exact wat er in welke volgorde moet gebeuren om jouw securitydoelen te bereiken.

Met onze begripgarantie gaan wij net zo lang door totdat iedere IT/security-verantwoordelijke 100% weet wat we hebben gesignaleerd en wat de stappen zijn om het op te lossen.

Klaar voor de Pietje Precies-Pentest?

Wacht niet: over vier tot zes weken kun jij een specifiek security-rapport in handen hebben met specifieke security-maatregelen voor jouw specifieke business en branche.


 1. Scopen

  Na je aanvraag plannen we een Clarity Call om scope en wensen helder te krijgen. Wat gaan we testen? Wat zijn de afhankelijkheden? Wanneer kunnen we beginnen?

 2. Preppen

  We zorgen voor de vrijwaring, stemmen planning en doorlooptijd af en leggen de debrief vast. Vanaf dat moment houden we intensief contact over de voortgang.

 3. Pentest

  Onze specialisten gaan aan de slag en kijken als een hacker naar jouw tech, systemen, software en alle andere zaken die we een cybercrimineel interessant vindt.

 4. Onderzoeken

  Alles wat we vinden, analyseren en classificeren we. Alle data leggen we langs de lat van jouw specifieke uitdagingen en assets. Dit is het data detective-werk.

 5. Debriefen

  Je ontvangt een helder rapport met een hyperrelevant overzicht. Onze Begripgarantie treedt in werking: onze specialisten creëeren helderheid tot op de laatste letter.

Telefoonnummer gekopieerd naar klembord