Over ons

Bel ons als je hoofdpijn krijgt van cyberdreigingen

Bekijk wie we zijn

Bij Secwatch geloven we in het principe van ‘fight fire with fire’. Wij kijken naar cyberthreats vanuit het perspectief van een hacker. Want alleen dan kun je met 100% zekerheid beschermen tegen cyberthreats. Dat is wat wij doen: wij zijn ethische hackers die aan jouw kant staan en vandaaruit jouw business verdedigen. Al meer dan 15 jaar hebben wij groot mkb en enterprise-organisaties beschermd tegen dure dreigingen.

Wij zijn geen businessanalisten. Maar wij brengen wel in kaart waar jouw business gevaar loopt. Zodat je exact dát wat kwetsbaar is beschermt. Nooit teveel, nooit te weinig.

 • Besteden onze ethische hackers gemiddeld een kwart van hunwerktijd aan het bijschaven en up-to-date houden van kennis en expertise. Hier zie je onze lijst met certificeringen en specialisaties.
 • Gaan wij net zo lang door totdat iedere IT/security-verantwoordelijke bij jou 100% weet wat we hebben gesignaleerd en wat de stappen zijn om het op te lossen.
 • Testen en monitoren we uitvoerig alle mogelijke kwetsbaarheden en beoordelen we elke impact daarvan, hoe groot of hoe klein dan ook.

 

"Ze pushen niet, maar geven wel precies het vertrouwen dat je nodig hebt. Dit zijn de mogelijkheden. Wil je je security écht goed aanpakken, in jouw situatie, dan is dit wat je zou moeten doen."

IT manager van distributiecentrum

"'Bij Secwatch is de prijs-kwaliteit bijzonder goed juist doordat ze veel flexibeler zijn: ze leveren maatwerk. Andere spelers in de markt vragen veel hogere prijzen omdat die met vaste pakketten werken. Daar heb je niet altijd alles van nodig."

Risk Manager - Financiele dienstverlening

Onze kernwaarden

 1. Samenwerken

  Jij bent specialist in jouw vakgebied en business. Wij zijn het in de onze. Samen bestrijken we het hele vlak.

 2. Kwaliteit

  Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

 3. Plezier

  'Everybody happy?'

 4. Analytisch

  Onderzoekend, kritisch en doorvragend. Dus ook de vraag achter de vraag stellen. Doe ons een probleem, zeggen we wel eens.

 5. Persoonlijk

  Wij zijn de professionals zonder pak. ;-)

Dit zijn wij

Henk-Jan - De grote vriendelijke Reuzenhacker

Best heel bescheiden, maar tegelijk ook iemand die zegt ALLES te weten. Als je hem aan de lijn krijgt, dan weet je dat het serieus is. Dus dat zullen we maar voorkomen.

Marc - Business Babelfish

Hij vertaalt onbegrjipelijke technische taal & data naar adviezen en next steps die zelfs je oma nog kan begrijpen en doorvoeren. Geen idee wat een Babelfish is? Onmisbaar stukje vertaaltech uit de Hitch Hiker's Guide to the Galaxy.

Denise - Miss Moneypenny

Zonder haar hadden onze i’s geen puntjes. Zij leidt alles rond sales in goede banen en handelt administratief alles af totdat het helemaal klopt.

Leonie - Persoonlijke Pepper Potts

Loyale klantenkoningin. Onze trouwe, liefdevolle doorzetter die altijd zoekt naar manieren om onze business beter te maken. Kan vanuit het niets net zolang bouwen tot het staat als een huis. En is daarmee onze ultieme Pepper Potts

Bianca - onze eigen Ada Lovelace

Nee heb je, ja kun je krijgen en dat levensmotto zet zij in om altijd het beste voor elkaar te krijgen in projecten en voor klanten. Ons planningswonder. Stroomlijnt en organiseert strak. Dat maakt haar net zo'n go-getter als Ada Lovelace

Gavin - de ultieme Robin

Onze telg, die wij graag binnen hebben want hij is gedreven en positief. Met zijn achtergrond in sales is hij in rap tempo een betrouwbare security-specialist aan het worden. We zien hem als de ultieme Robin, onmisbaar voor Batman!

Jaco - His name is Q.

Zonder Q was James Bond niets. Jaco is de onze. Hij is onze meesteronderzoeker die ervoor zorgt dat alle beveiligingsmaatregelen goed zijn ingericht. Van kop tot staart en van boven tot onder.

Sijmen - onze eigen Clark Kent

Man met plan. Sijmen heeft een missie en dat is om met journalisten nieuws bloot te leggen dat niet onder de toonbank mag blijven. Je ziet ‘m dus regelmatig op tv om uitleg te geven. Dat maakt hem de ultieme Clark Kent.

Frank - Schatbewaarder

Zorgt ervoor dat alles in de administratie op rolletjes loopt. Hij is voor alle cijferzaken onze rots in de branding. Je maakt hem trouwens gelukkig met kaartjes voor een goed pretpark ;P

Samuel – Demon detective

Zeer breed qua ervaring en toch heel scherp gespecialiseerd. Hij heeft een ijzeren discipline en denkt kritisch én out of the box. Dat maakt hem onoverwinnelijk. Daarom noemen we hem onze Demon Detective. Maar dan wel een vriendelijke.

Pascalle - Ms Spock

Er zijn er weinig die met zoveel logica zoveel slimme analyse en monitoring doen als zij. To boldly go, zullen we maar zeggen. Het is aan haar besteed. En ja, die vergelijking is er niet voor niets... eenmaal een Trekkie, altijd een Trekkie.

Ehsan - Techie Einstein

Onze vragensteller en tech researcher. Net zoals Einstein verslaafd aan de onderste steen boven krijgen. Spreekt ook nog eens de taal van de klant, dus traint en begeleidt ook regelmatig klanten.

Luuk - Super sherlock

Supersherlock pur sang met een indrukwekkende hoeveelheid certificaten en een bak ervaring op internationale audits met buitengewoon kritieke impact (zoals NATO, Ministerie van Defensie).

Ger - koffie-genius

SaaS & Webapp security specialist. Heeft een gezonde hekel aan bullshit, een gezonde voorliefde voor zaken die technisch en kwalitatief superieur zijn. Vraag hem zelf maar (vergeet de koffie niet).

Telefoonnummer gekopieerd naar klembord