Over ons

Bel ons als je hoofdpijn krijgt van cyberdreigingen

Bekijk wie we zijn

Bij SECWATCH geloven we in het principe van ‘fight fire with fire’. Wij kijken naar cyberthreats vanuit het perspectief van een hacker. Want alleen dan kun je met 100% zekerheid beschermen tegen cyberthreats. Dat is wat wij doen: wij zijn ethische hackers die aan jouw kant staan en vandaaruit jouw business verdedigen. Al meer dan 15 jaar hebben wij groot mkb en enterprise-organisaties beschermd tegen dure dreigingen.

Wij zijn geen businessanalisten. Maar wij brengen wel in kaart waar jouw business gevaar loopt. Zodat je exact dát wat kwetsbaar is beschermt. Nooit teveel, nooit te weinig.

We zijn een oerhollandse club in private handen, dat kan voor sommige potentiële opdrachtgevers een pre zijn. En wij zijn er trots op 🙂

 • Gemiddeld besteden onze ethische hackers 20% van hun werktijd aan het bijschaven en up-to-date houden van kennis en expertise. Hier zie je onze lijst met certificeringen en specialisaties.
 • Gaan wij net zo lang door totdat iedere IT/security-verantwoordelijke 100% weet wat we hebben gesignaleerd en wat de stappen zijn om het op te lossen.
 • Testen en monitoren we uitvoerig alle mogelijke kwetsbaarheden en beoordelen we elke impact daarvan, hoe groot of hoe klein dan ook.

 

"Secwatch stopt veel tijd en aandacht in het uitleggen van bevindingen. Ze geven uitvoerig aan wat er gevonden is en waarom ze dat precies als een risico classificeren. Dat geeft vertrouwen."

Anoniem, directeur van een cloud documentsysteem met een paar 100.000 personeelsdossiers

"Als wij onze beveiliging niet op orde hebben, lopen honderdduizenden personeelsdossiers gevaar. De reputatieschade daarvan is niet te overzien, dat kost ontzettend veel geld om te herstellen ALS we dat al kunnen."

Anoniem, directeur van een cloud documentsysteem met een paar 100.000 personeelsdossiers

"Secwatch levert precies wat wij nodig hebben en niet meer. Ze zijn onze vaste partner voor vulnerability-scans op ons netwerk. Daarnaast doen zij een aparte scan op de applicatie die wij aanbieden. Niet alle partijen kunnen dat eenvoudig scheiden van elkaar, Secwatch wel."

Anoniem, risk manager bij een grote verzekeringsmaatschappij

Onze kernwaarden

 1. Partnerschap

  Wij staan naast onze klanten, op gelijk niveau. Proactief en constructief helpen wij hen de juiste keuzes te maken.

 2. Specialistisch

  Waar anderen een heleboel doen, doen wij maar één ding: onderzoek. Daar worden we dan ook steeds beter in.

 3. Plezier

  Zoals Robin Hood ook nooit chagrijnig was, doen wij alles ook met een glimlach en met plezier. 'Everybody happy?'

 4. Analytisch

  Doe ons een probleem, zeggen we wel eens.  Het kan ons niet snel ingewikkeld genoeg. We bijten ons graag vast.

 5. Persoonlijk

  We zijn onszelf en geven alles van onszelf, zonder ingewikkeld formeel te doen. Professionals zonder pak 😉

Dit zijn wij

Henk-Jan Angerman. De Grote Vriendelijke Reuzenhacker

Best heel bescheiden, maar tegelijk ook iemand die zegt ALLES te weten. Een soort Grote Vriendelijke Reus/Reuzenhacker dus. Als je hem aan de lijn krijgt, dan weet je dat het serieus is. Dus dat moesten we maar voorkomen 😊

Marc Ligthart – Head Honcho of Happiness

De man met het plan om steeds opnieuw te kijken naar hoe dingen makkelijker, leuker en beter kunnen. Zijn hoofdvraag is 'Everybody happy?' en zo bouwt hij dit bedrijf op tot een blij zoemende bijenkolonie. Marc blij maken? Speciaalbiertje in de kolonie gieten!

Bianca Thomas – Business Badass

Bij het woord 'operations' staat haar foto in het woordenboek. Als rasondernemer organiseert, stroomlijnt en runt zij onze werkvloer zodat de specialisten hun ding kunnen doen zonder gedoe.

Leonie van Meeteren – Persoonlijke Pepper Potts

Loyale klantenkoningin. Onze trouwe, liefdevolle doorzetter die altijd zoekt naar manieren om onze business beter te maken. Kan vanuit het niets net zolang bouwen tot het staat als een huis. En is daarmee onze ultieme Pepper Potts

Denise van Wijk – Miss Moneypenny

Duizendpoot. Zonder haar hadden onze i’s geen puntjes. Zij leidt alles rond sales in goede banen en handelt administratief alles af totdat het helemaal klopt.

Gavin Koolbergen - de ultieme Robin

Onze telg, die wij graag binnen hebben want hij is gedreven en positief. Met zijn achtergrond in sales is hij in rap tempo een betrouwbare security-specialist aan het worden. We zien hem als de ultieme Robin, onmisbaar voor Batman!

Jaco Verburg – His name is Q.

Zonder Q was James Bond niets. Jaco is de onze. Hij is onze meesteronderzoeker die ervoor zorgt dat alle beveiligingsmaatregelen goed zijn ingericht. Van kop tot staart en van boven tot onder.

Sanne van Lienden - Zachte Toptechneut

Mensenmens & Verdiepende Verbinder. Sanne is onze zachte toptechneut. Verbindt graag actie aan inspiratie en sfeer aan specialisatie. Ze houdt van lekker lang tafelen. Oh en van spring rolls!

Samuel Freudiger – Demon Detective

Zeer breed qua ervaring en toch heel scherp gespecialiseerd. Hij heeft een ijzeren discipline en denkt kritisch én out of the box. Dat maakt hem onoverwinnelijk. Daarom noemen we hem onze Demon Detective. Maar dan wel een vriendelijke.

Sijmen Ruwhof – onze eigen Clark Kent

Man met plan. Sijmen heeft een missie en dat is om met journalisten nieuws bloot te leggen dat niet onder de toonbank mag blijven. Je ziet ‘m dus regelmatig op tv om uitleg te geven. Dat maakt hem de ultieme Clark Kent.

Luuk van Raalte – Supersherlock

Supersherlock pur sang met een indrukwekkende hoeveelheid certificaten en een bak ervaring op internationale audits met buitengewoon kritieke impact.

Ger Schinkel – koffie-genius

Saas & Webapp specialist. Heeft een gezonde hekel aan bullshit en een gezonde voorliefde voor zaken die technisch en kwalitatief superieur zijn. Vraag hem zelf maar (vergeet de koffie niet).

Wesley van de Kamp - onze eigen Neo

Deze multipotentialite kiest duidelijk de red pill en leert net als Neo in the Matrix snel nieuwe dingen. Nu godzijdank bij ons als tester.

Sander Horsman - onze eigen dr. house

Stelt graag en veel vragen en schuwt wat donkere grappen niet. Als tester is hij bij ons net zo creatief als House in het vinden van oorzaken.

Ehsan Razaghi - Techie Einstein

Onze vragensteller en tech researcher. Net zoals Einstein verslaafd aan de onderste steen boven krijgen. Spreekt ook nog eens de taal van de klant, dus traint en begeleidt ook regelmatig klanten.

Pascalle van der Pol – Miss Spock

Er zijn er weinig die met zoveel logica zoveel slimme analyse en monitoring doen als zij. To boldly go, zullen we maar zeggen. Het is aan haar besteed. En ja, die vergelijking is er niet voor niets... eenmaal een Trekkie, altijd een Trekkie.

Coen Ligthart – Tony Stark

Cybersecurity Consultant. Bouwt al sinds jongs af aan machines, apparaten en computers op die hij eerder uit elkaar haalde. Gek op racespelletjes en zou een ritje in een echte Formule 1-wagen niet afslaan als dat zou kunnen.

Luca Prins - Shining Star

Digital native met een analoog randje. Sociale, sportieve Fruity Loops'er die zich liet inspireren door Deadmau5 en zelf luistert naar 70's. Gefocust om te leren als jr cybersecurity consultant.

Telefoonnummer gekopieerd naar klembord