Enabling Trust and Business Continuity™

Waarom SECWATCH?

Als u het zelf ook kunt?

Waarom SECWATCH?

Beveiligingsbedrijf kiezen | SECWATCHAls het om informatiebeveiliging gaat is vrijwel niets ons te gek. En dat is maar goed ook, want dat geldt ook voor criminele hackers. En daarom werken wij met de beste testers, die hun expertise hebben bewezen in hun vak. Die denken en acteren als een hacker. Ethische hackers die naar uw systeem en netwerkinfrastructuur kijken als een kwaadwillende hacker. Maar dan wel in uw belang. Ze kruipen in de huid van de bad guy om hem te slim af te zijn en u van het juiste inzicht te voorzien met een helder geschreven rapport.

Onze opdrachtgevers kiezen ons voor onze diepgaande kennis en expertises, persoonlijke aandacht en heldere rapportages. U ook?

Kiest u ook voor kennis en heldere rapporten?


De juiste ethische hackers voor uw informatiebeveiliging Ethische hackers van SECWATCH

De ethische hackers van SECWATCH weten alles van open source intelligence (OSINT), endpoint protection bypass technieken, website exploitation, terminal server en Citrix exploitation, IPS/IDS evasion techniques, advanced automated vulnerability scanning, red teaming, hijacking, man in the middling en meer. Allemaal technische termen, maar wat telt is het eindresultaat in heldere en begrijpelijke taal.

Onze ethische hackers zijn supergemotiveerd en gespecialiseerd in diverse aspecten van beveiliging. En om de kwaadwillende hackers te slim af te blijven besteden ze een kwart van hun tijd aan training, het up-to-date houden van hun kennis en het delen van die kennis met de community. Zo houden we elkaar scherp. En u ook.

Online werken moet veilig. Dat is in het belang van bedrijven en van de maatschappij als geheel. Bewustwording over die veiligheid en de risico’s die daaraan kunnen kleven, vinden wij cruciaal. Met flexibele contracten kunnen wij zowel voor MKB als grote organisaties de security operations verzorgen. Daarin zit onze kracht.


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Kennisdelen, opleiden en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan hoog bij ons in het vaandel. SECWATCH is voor MBO, HBO en Universitaire studenten een gewilde opleider, daarom zijn we erkend leerbedrijf (MBO) en participeren we met de opleiders in de diverse initiatieven van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Ook faciliteren we opleiding voor zelfstudie (learning on the job) en verzorgen we trainingssessies.

SECWATCH is aangesloten bij de volgende vakorganisaties:

  • Cyberveilig Nederland (Belangenvereniging van de cybersecurity sector)
  • PvIB (Platvorm voor Informatiebeveiliging)
  • NEN 7510 /7512 /7513 (De norm NEN 7510 is een door het Nederlands Normalisatie-instituut ontwikkelde norm voor Informatiebeveiliging voor de zorgsector in Nederland.)
  • Fraudehelpdesk (SafeCin – De Fraudehelpdesk maakt met zijn activiteiten en dienstverlening deel uit van Stichting Aanpak Financieel-Economische Criminaliteit in Nederland.)

SECWATCH sponsort regelmatig zowel landelijke als lokale goede doelen en organisaties (direct en indirect), zoals:


Optimaal advies

Onze ethische hackers voorzien u van een helder rapport met adviesBij SECWATCH focussen we volledig op het uitvoerig testen en monitoren van webapplicatiesnetwerkinfrastructuren en gebruikersgedrag. We steken veel tijd in het op de juiste manier interpreteren van de gevonden kwetsbaarheden, we beoordelen de impact daarvan en adviseren u over het nemen van de juiste stappen met een helder rapport.

Zo kunt u uw gebruikers, gegevens en uw netwerk samen met ons optimaal beveiligen. En dát is de echte toegevoegde waarde van SECWATCH. Meer weten of een vrijblijvende intake afspraak maken? Neem contact met ons op!

Contactformulier SECWATCH

Enabling Trust and Business Continuity™

“Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten