Waarom SECWATCH?

Als u het zelf ook kunt?

Waarom SECWATCH?

Als het om netwerkbeveiliging gaat is vrijwel niets ons te gek. En dat is maar goed ook, want dat geldt ook voor hackers. En daarom werken wij met de beste testers, die hun expertise hebben bewezen. Die denken als een hacker. Die naar uw systeem en netwerkinfrastructuur kijken als een hacker. En die zich gedragen als een hacker. Maar dan wel in uw belang. Ze kruipen in de huid van de bad guy om hem te slim af te zijn.

Ethische hackers van SECWATCH

De ethische hackers van SECWATCH weten alles van endpoint protection bypass technieken, website exploitation technieken, terminal server en Citrix exploitation, IPS/IDS evasion techniques, Open source hacking, advanced automated vulnerability scanning, Red Teaming, hijacking & man in the middling.

Onze ethische hackers zijn supergemotiveerd en gespecialiseerd in diverse aspecten van beveiliging. En om de kwaadwillende hackers te slim af te blijven besteden ze een kwart van hun tijd aan training, het up-to-date houden van hun kennis en het delen van die kennis met de community. Zo houden we elkaar scherp. En u ook.

Veilig online werken en netwerkinfrastructuren

SECWATCH wil dat online werken en netwerkinfrastructuren veilig zijn. Dat is in het belang van bedrijven en van de maatschappij als geheel. Bewustwording over die veiligheid en de risico’s die daaraan kunnen kleven, vinden wij cruciaal.

Optimaal advies

Bij SECWATCH focussen we volledig op het uitvoerig testen van systemen als webapplicaties, Wi-Fi netwerken en netwerkinfrastructuren. We steken veel tijd in het op de juiste manier interpreteren van de gevonden kwetsbaarheden, we beoordelen de impact daarvan en adviseren u over het nemen van de juiste stappen.

Zo kunt u uw gegevens en uw netwerk optimaal beveiligen tegen cybercrime. En dát is de echte toegevoegde waarde van SECWATCH.

“Door de SECWATCHED™-certificering kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten

SecWatch