De juiste aandacht voor uw informatiebeveiliging™

Vulnerability Management

Vulnerability Management

Vulnerability Management

Vulnerability ManagementNaast bewustwording zijn security operations in combinatie met gedragsanalyse belangrijke instrumenten. Daadkrachtige tools zorgen voor de veiligheid van uw systemen. Goede software is dan ook een absolute must. Net als het continu monitoren van de status van informatiebeveiliging. Wij werken nauw samen met leveranciers en ontwikkelaars van oplossingen die hun toegevoegde waarde op vlak van security bewezen hebben. Hun software is een waardevolle aanvulling op onze kennis en expertise. Wij zijn officieel partner van onze leveranciers; onze mensen zijn speciaal getraind en gecertificeerd.


Opsporing en eliminatie van netwerkrisico’s

Vulnerability ManagementU wilt eenvoudig wereldwijd informatie uitwisselen met klanten, leveranciers en zakelijke partners via een veilig, open en onderling verbonden netwerk. Elke (online) netwerk heeft ook een kwetsbare kant. Het aantal bedreigingen neemt toe en het IT-landschap verandert voortdurend. Het tempo waarin organisaties alle risico’s en kwetsbaarheden moeten identificeren en, nog belangrijker, aanpakken is nauwelijks bij te benen. Met een gedegen kwetsbaarheidsbeheer (Vulnerability Management) verkrijgt u direct de juiste continue inzage.

Vrijblijvende intake voor uw vulnerability management?


Bescherm het netwerk met vulnerability management


Om het netwerk effectief te verdedigen tegen bedreigingen moeten de risico’s systematisch opgespoord en gemitigeerd of geëlimineerd worden: dit noemen we kwetsbaarheidsbeheer of Vulnerability Management. SECWATCH biedt met gespecialiseerde beveiligingstools, aangevuld met handmatige controles door onze experts, voor elke organisatie een passend Vulnerability Management proces. Op deze manier wordt de beveiliging van bedrijfsinformatie en de handhaving van procedures en wet- en regelgeving vereenvoudigd.

Hoe werkt vulnerability management?

Wij monitoren en auditen volgens een strak schema de bedrijfsomgeving en/of de interne bedrijfsassets op beveiligingslekken, configuratiefouten, kwetsbaarheden en compliance. U ontvangt daarvan maandelijks een duidelijk rapport met aanbevelingen. Ook kunt u zelf inloggen op het security-dashboard om rapportages te maken. De oplossingen en aanbevelingen bespreken wij met uw IT-management. Succesvol kwetsbaarheidsbeheer hangt namelijk samen met een duidelijk geformuleerd beveiligingsbeleid. Kwetsbaarheidsbeheer is tevens een component bij de security operations voor uw organisatie.

Lees hier meer over onze InsightVM kwetsbaarheidsbeheer-oplossing die gecombineerd kan worden met onze InsightIDR SIEM-oplossing, of bekijk onze complete oplossing; ‘Security Operation Services‘.


Mag ik u helpen?

Hallo, ik ben Henk-Jan Angerman. Op een toegankelijke manier vertel ik u alles over vulnerability management. Neem contact met mij op voor een eerste vrijblijvende intake, om te zien hoe onze diensten en oplossingen bij uw organisatie kunnen passen.

Vrijblijvende intake voor uw vulnerability management?

“Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten