Enabling Trust and Business Continuity™

SECWATCH® trotse Goud-sponsor OWASP BeNeLux Conference

SECWATCH® trotse Goud-sponsor OWASP BeNeLux Conference

OWASPOp 23 en 24 november vindt in Tilburg de OWASP BeNeLux Conference plaats. OWASP (Open Web Application Security Project) is een opensourceproject rondom computerbeveiliging, met zo’n 200 afdelingen in honderd landen. De doelstelling van deze not-for-profitorganisatie is het vinden en bestrijden van de oorzaken van onveilige software. Elk jaar publiceert OWASP een top-10 van de belangrijkste securityproblemen in software. Tools, documenten, fora enzovoort zijn gratis toegankelijk voor iedereen die is geïnteresseerd in computerbeveiliging. Tijdens de conferentie kunnen deelnemers workshops volgen over Web Goat, Whiteboard Hacking en Secure Development, en geven gerenommeerde namen uit de computerbeveiliging lezingen over dit thema.

SECWATCH® is een security service provider die organisaties helpt bij het inrichten en/of perfectioneren van hun informatiebeveiliging. De in 2007 opgerichte firma uit Almere zoekt op innovatieve en integrale wijze naar de beste oplossingen voor een optimale beveiliging van bedrijfsgegevens tegen cyberaanvallen, zowel van buitenaf als van binnenuit. SECWATCH® werkt met erkende testprocedures die voldoen aan onder meer de OWASP-standaarden.

De toename van het internetgebruik, de sterke groei van de elektronische afhandeling van zaken en het digitale betalingsverkeer zorgen voor een sterke toename van kwetsbare datastromen van en naar bedrijfssystemen.

SECWATCH® erkent het belang van OWASP en ondersteunt het platform graag in de ontwikkeling van veilige (web)applicaties.

Meer informatie over SECWATCH® op www.secwatch.nl
Meer informatie over OWASP op www.owasp.org

“Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten