Total Scan

Al je kwetsbaarheden en dure dreigingen in beeld

De pentest-plus-aanpak waarin wij als een hacker je netwerk of software doorlichten. Elk risico halen we naar boven, classificeren we en prioriteren we. Inclusief garantie en gedetailleerde briefing voor alle betrokkenen.

Ik wil mijn dure dreigingen weten

"Met een grote partij kun je niet zo makkelijk schakelen. Bij Secwatch hebben onze mensen rechtstreeks contact met de testers."

Anoniem, directeur van een cloud documentsysteem met een paar 100.000 personeelsdossiers

"Wij moeten continu kunnen aantonen dat onze gegevens veilig zijn. Daar schakelen we Secwatch voor in."

Anoniem, directeur van een cloud documentsysteem met een paar 100.000 personeelsdossiers

"Ze pushen niet, maar geven wel precies het vertrouwen dat je nodig hebt. Dit zijn de mogelijkheden. Wil je je security écht goed aanpakken, in jouw situatie, dan is dit wat je zou moeten doen."

Edwin Moddejonge, IT-manager distributiecentrum met +30 vestigingen

Vaste prijs

Geen gedoe met complexe offertes en ingewikkelde nacalculaties achteraf. Wij werken met vaste prijzen. Die veranderen dus niet als we een paar keer extra moeten toelichten. Wel zo handig, vinden wij.

Begrip-garantie

Iedere IT- of security-verantwoordelijke begrijpt 100% wat er in ons rapport staat. Zodat er geen issues ontstaan met interpreteren of met implementeren. Bij ons hoef je nooit te puzzelen.

Hyperrelevant

Je krijgt rapportages en adviezen die toegespitst zijn op jouw business, jouw uitdagingen en de fase waarin die zich verkeert. Jouw prioriteiten op een dienblaadje aangereikt. Alleen dan kun je de juiste stappen zetten.

Wij zijn SECWATCH

Al meer dan 15 jaar helpen wij middelgrote bedrijven zich te beschermen tegen precies de juiste bedreigingen. Dat noemen wij dure dreigingen: de risico’s die de continuïteit en/of het imago van je bedrijf ernstig
kunnen schaden.

Meer over ons

Dure dreigingen op de loer

Elke week zijn er bedrijven in het nieuws die het slachtoffer zijn geworden van onvoorziene dreigingen. Soms met catastrofale gevolgen. En dat is ook logisch. Want de ontwikkelingen in tech en IT gaan razendsnel. Wat vandaag geen kritieke dreiging is, kan dat morgen opeens wel zijn.

Als bedrijf wil je onbezorgd kunnen ontwikkelen, groeien en digitaliseren. Maar je weet dat op elk knooppunt in je netwerk/setup een kwetsbaarheid ontstaat. Omdat hackers recht op hun doel afgaan, weten ze die feilloos te vinden.

Daarom is het belangrijk dat je als IT-/security-verantwoordelijke exact weet wat interessant is voor hackers. Wat jij te weinig weet, creëert stress. Wat jij te veel weet, creëert onnodige belasting van je team.

Dat is waarom een generiek rapport of monitoring systeem jou niet helpt: het geeft je geen beeld van de dure dreigingen die de continuïteit van jouw business, dienstverlening of applicaties in gevaar kunnen brengen.

Dure dreigingen vóór zijn

Als jij elke dure dreiging kent, vang je twee vliegen in één klap: jij kunt je wapenen tegen kwetsbaarheden én je kunt aan je organisatie en externe stakeholders aantonen dat hun gegevens veilig zijn. Je kunt je security bewijzen.

Daarvoor wil je niet alleen een goed rapport hebben, dat wil je ook tot op de laatste letter juist interpreteren. Geen losse eindjes betekent intern geen onbegrip over wat er geïmplementeerd moet worden en in welke volgorde.

Je wil het ultieme overzicht op threat intelligence voor jouw business: precies zien waar een cybercrimineel naar zoekt, naar kijkt, naar scant. Op het diepste detailniveau: daar waar je dreigingen het duurste zijn voor jouw business én je stakeholders.

"Secwatch is echt een partner, ze staan dichtbij en aan onze zijde."

Matthijs Brunsting, Teamleider software ontwikkeling bij Solviteers

"De kwaliteit is erg goed en we werken heel fijn met Secwatch samen. Ze zijn erg gewillig met interpreteren van de bevindingen, waardoor je precies weet waarom sommige zaken naar voren zijn gekomen."

Anoniem, directeur van een cloud documentsysteem met een paar 100.000 personeelsdossiers

"Secwatch is onze partner in crime. Ze staan letterlijk naast ons en lichten onafhankelijk onze security door. Ze hebben geen enkel ander belang dan onze security en zijn specialisten op dit vlak. Ik vertrouw op hun kritische oog."

Kees Wolters, co-founder en chief marketing & product bij Mopinion

In vijf stappen elke dure dreiging in kaart

 1. Intake

  Wat gaan we testen? Welke applicatie? Het interne of het externe netwerk? Wat zijn de afhankelijkheden? Wanneer kunnen we beginnen?

 2. Planning & vrijwaring

  We zorgen voor de vrijwaring, stemmen planning en doorlooptijd af en leggen de debrief vast. Vanaf dat moment houden we intensief contact over de voortgang.

 3. Scans & hacks

  Onze specialisten gaan aan de slag en kijken als een hacker naar jouw technologie, systemen, software en set-up.

 4. Valideren & risico-analyse

  Met ons team analyseren en valideren we de onderzoeksdata: we classificeren die en leggen ze langs de lat van jouw business, zodat we precies zien welke dreigingen relevant zijn.

 5. Rapportage en Debrief

  Je ontvangt een helder rapport met een hyperrelevant overzicht. In een gezamenlijke call (of twee als dat nodig is) zorgen we ervoor dat iedereen 100% begrijpt wat elke dreiging inhoudt en precies weet hoe je je ertegen kunt weren.

Total scan - Wat krijg je allemaal?

 • Het complete risicobeeld voor alles dat jouw business kwetsbaar maakt
 • Een gedetailleerd stappenplan inclusief prioriteit en roadmap
 • Uitgebreide briefing voor management en/of bestuur
 • Alle software en applicaties doorgelicht, inclusief koppelingen en databases
 • Je volledige netwerk en alle knooppunten doorgelicht

Begrip-garantie

Niks is gevaarlijker dan een rapport dat verkeerd geïnterpreteerd of geïmplementeerd wordt. Daarom garanderen wij dat elke IT- of security-verantwoordelijke binnen jouw organisatie het rapport 100% begrijpt. Zodat je in staat bent om snel en adequaat precies de juiste acties te ondernemen.

Voor wie is dit?

 • Je bent je pijnlijk bewust van de risico’s van cyberthreats voor jullie imago en continuïteit.
 • Jullie ontwikkelen en/of beheren bedrijfskritische software, websites en/of applicaties.
 • Je hebt klanten die security belangrijk vinden omdat jij hun bedrijfskritische software onderhoudt of gegevens van hen
 • Je hebt persoons- of bedrijfsgevoelige data in je systemen en netwerken.
 • Je bent voor je bedrijfsvoering afhankelijk van de beschikbaarheid van sommige of alle systemen, software en/of netwerken.

Dit is hoe wij werken

Wat je niet weet, creëert onvoorziene ellende & wat je niet hoeft te weten, creëert stress. Dit is wat wij keer op keer zien bij bedrijven die bedrijfskritische applicaties hebben draaien, die met gevoelige data werken of die software ontwikkelen.

Het gaat niet om 24/7 géén risico lopen, het gaat om de juiste beslissingen kunnen nemen zodat je precies weet wélk risico je loopt. Dat is onze missie: zorgen dat organisaties zich wapenen tegen de juiste dreigingen.

 

Daarom werken wij niet met generieke rapporten en kijken we niet uitsluitend naar de technologie. Wij kijken naar je business: wat heb jij specifiek draaien dat voor hackers interessant is? Zo helpen we organisaties om niet onder- of overbeveiligd te zijn. En heb jij 100% zekerheid dat alle data beveiligd zijn.

Lees hier alle geeky tech stuff die we meenemen als we software/apps testen en hier alle netwerk tech stuff die wij meenemen.

 

 

Telefoonnummer gekopieerd naar klembord