gespecialiseerd penetratietesters maatwerk rapportages

Vertrouw op de expertise van Nederland's top pentesters.

De Pietje-Precies Pentest: even creatief als ‘n crimineel

Stop met generieke pentesten.
Start met specifieke pentesten.

Met onze slimme, strategische en specifieke pentest test je meer dan alleen technologie. Veel meer. Je krijgt de exacte mikpunten in kaart voor cybercriminelen, specifiek voor jouw business, branche en klantenbestand. Met onze specifieke rapportage kun jij je specifiek beschermen. Het resultaat: geen onnodige kosten, geen onvoorziene risico’s.

SECWATCH is hét pentestbureau van Nederland: wij doen niks anders, het hele jaar door.

Kies voor onze pentest en ontvang ons veelgeprezen maatrapport, waarin alle bevindingen helder zijn uitgewerkt.

Vraag vrijblijvend een pentest aan.

Al meer dan 1500 specialistische pentesten uitgevoerd

Al 15 jaar lang doen wij specialistische security-assessments op netwerken en software, meer dan 100 per jaar. Wij werken voor honderden bedrijven in elke industrie, van overheid tot commercieel.

Met onze begripgarantie gaan onze pentesters net zo lang door totdat iedere IT/security-verantwoordelijke 100% weet wat we hebben gesignaleerd en wat de stappen zijn om het op te lossen

Wacht niet langer. Met onze specifieke werkwijze ontvang je binnen drie weken een specifiek security-rapport.

Plan een vrijblijvende intake met een van onze pentesters

Zorginstelling

Afsprakendossiers van andere patiënten waren toegankelijk – niet opgemerkt door drie eerdere pentesten

Tijdens de pentest voor een zorgorganisatie vonden wij een kritieke kwetsbaarheid met enorme impact: ongeautoriseerde gebruikers konden het afsprakendossier van patiënten inzien. Een nachtmerrie voor elke zorginstelling.

De developer bij de opdrachtgever gaf aan dat dit onmogelijk was: ‘Dat lijkt niet te kloppen. Heb je dat wel goed gezien?’ We waren voor 95% overtuigd dat dit een high-impact issue was. Door als cybercriminelen te werk te gaan is het ons gelukt het probleem te reproduceren. De developer was dankbaar dat we zo doortastend waren. De instelling heeft direct maatregelen getroffen en het probleem opgelost.

"Secwatch levert precies wat wij nodig hebben en niet meer. Ze zijn onze vaste partner voor vulnerability-scans op ons netwerk. Daarnaast doen zij een aparte scan op de applicatie die wij aanbieden. Niet alle partijen kunnen dat eenvoudig scheiden van elkaar, Secwatch wel."

Anoniem, risk manager bij een grote verzekeringsmaatschappij

"Secwatch is onze partner in crime. Ze staan letterlijk naast ons en lichten onafhankelijk onze security door. Ze hebben geen enkel ander belang dan onze security en zijn specialisten op dit vlak. Ik vertrouw op hun kritische oog."

Kees Wolters, co-founder en chief marketing & product bij Mopinion

"Secwatch communiceert snel, makkelijk en vlot. Ik ben erg tevreden over ze."

Matthijs Brunsting, Teamleider software ontwikkeling bij Solviteers

De Pietje Precies-Pentest

Eén test. Tig manieren waarop die jou helpt je organisatie beter te beschermen. Een voorproefje van de resultaten van onze pentest:

Onze ‘data detectives’ negeren niet zomaar kwetsbaarheden omdat een scanner die als ‘low risk’ bestempelde. Wij weten dat de impact van een low risk kwetsbaarheid zeer hoog kan zijn: deze manier van werken is essentieel om dure dreigingen en datalekken op te sporen.

Door onze grondige voorbereidingsfase met zowel passieve als actieve enumeratie sporen onze ethische hackers diepere en specifieke kwetsbaarheden op die de cybersecurity van je organisatie flink kunnen schaden.

Onze testers krijgen regelmatig kwetsbaarheden boven tafel die bij eerdere pentesten NIET zijn gesignaleerd én enorme impact hebben op de interne cybersecurity van bedrijven.

Doordat onze pentesters als echte hackers denken, vinden zij aanvalsmethoden die cybercriminelen ook kunnen gebruiken en halen zij informatie naar boven die generieke scanners niet opmerken.

Klaar voor de Pietje Precies-Pentest?

Wacht niet: over drie tot vijf weken kun jij een specifiek security-rapport in handen hebben met specifieke security-maatregelen voor jouw specifieke business en branche.


 1. Scopen

  Wat gaan we testen en hoe? Een black-box test zonder voorafgaande informatie, een grey-box test met een inlogaccount, of een white-box test met volledige inzage en toegang.

 2. Preppen

  We zorgen voor de vrijwaring, stemmen planning en doorlooptijd af en leggen de debrief vast. Vanaf dat moment houden we intensief contact over de voortgang.

 3. Pentest

  Onze specialisten gaan aan de slag en kijken als een hacker naar jouw tech, systemen, software en alle andere zaken die we een cybercrimineel interessant vindt.

 4. Onderzoeken

  Alles wat we vinden, analyseren en classificeren we. Alle data leggen we langs de lat van jouw specifieke uitdagingen en assets. Dit is het data detective-werk.

 5. Debriefen

  Je ontvangt een helder rapport met een hyperrelevant overzicht. Onze Begripgarantie treedt in werking: onze specialisten creëeren helderheid tot op de laatste letter.

Telefoonnummer gekopieerd naar klembord