WatchGuard

WatchGuard TechnologiesGeavanceerde beveiligingsanalyse en realtime bescherming

WatchGuard Technologies is een toonaangevende leverancier van geavanceerde netwerkbeveiliging, Wi-Fi beveiliging, multi-factor authenticatie en netwerkintelligentie. Ze bieden een breed scala aan producten en oplossingen om uw organisatie te beschermen tegen de nieuwste cyberdreigingen. Ontdek hieronder enkele van hun belangrijkste producten:

 1. Firebox: WatchGuard’s Firebox-serie omvat krachtige en uitgebreide UTM (Unified Threat Management) firewalls die uw netwerk beschermen tegen malware, ransomware en andere cyberdreigingen. De Firebox-serie biedt zowel tabletop als rackmount apparaten, geschikt voor kleine tot grote organisaties.
 2. AuthPoint: AuthPoint is WatchGuard’s multi-factor authenticatie (MFA) oplossing die zorgt voor een extra beveiligingslaag voor uw netwerk en applicaties. AuthPoint is eenvoudig te implementeren, beheren en gebruiken, en helpt u om uw bedrijfsmiddelen en gegevens beter te beveiligen.
 3. Wi-Fi Cloud: WatchGuard’s Wi-Fi Cloud is een schaalbare en veilige oplossing voor draadloze netwerken, die uitgebreide beveiliging en naadloze roaming biedt. Het beheer van uw draadloze netwerk wordt eenvoudig en efficiënt met behulp van de gebruiksvriendelijke interface.
 4. WatchGuard Advanced Endpoint Detection and Response (EPDR): Uitgebreide bescherming en inzicht in uw endpoints. WatchGuard Advanced EPDR is een krachtige endpoint-beveiligingsoplossing die uitgebreide bescherming en inzicht biedt in uw bedrijfsapparaten. Het detecteert en reageert op geavanceerde dreigingen, en helpt organisaties om snel en effectief te reageren op cyberaanvallen.
 5. ThreatSync: ThreatSync is een geavanceerde beveiligingsoplossing die real-time bescherming en uitgebreide analyse van bedreigingen biedt. Het verzamelt, analyseert en correleert beveiligingsgegevens vanuit diverse bronnen om uw netwerk- en endpoint-beveiliging te versterken.

WatchGuard EPDR is een krachtige endpoint-beveiligingsoplossing die uitgebreide bescherming en inzicht biedt in uw bedrijfsapparaten. Het detecteert en reageert op geavanceerde dreigingen, en helpt organisaties om snel en effectief te reageren op cyberaanvallen.

Belangrijkste kenmerken van WatchGuard (Advanced) EPDR:

 1. Geavanceerde detectie en respons: WatchGuard Advanced EPDR maakt gebruik van geavanceerde technologieën, zoals gedragsanalyse, machine learning en real-time threat intelligence, om snel geavanceerde en onbekende dreigingen te identificeren en te blokkeren.
 2. Automatische respons op bedreigingen: WatchGuard Advanced EPDR reageert automatisch op gedetecteerde dreigingen door het nemen van vooraf gedefinieerde acties, zoals het isoleren van geïnfecteerde apparaten, het blokkeren van kwaadaardige bestanden en het verwijderen van malware. Hierdoor wordt de impact van een aanval geminimaliseerd en de hersteltijd versneld.
 3. Uitgebreide zichtbaarheid en controle: Met WatchGuard Advanced EPDR krijgen beheerders volledige zichtbaarheid en controle over alle apparaten binnen hun netwerk. Het biedt gedetailleerde informatie over dreigingen, evenals aanpasbare rapporten en waarschuwingen, waardoor beheerders proactief hun beveiligingsbeleid kunnen bijwerken en verbeteren.
 4. Eenvoudige implementatie en beheer: WatchGuard Advanced EPDR is eenvoudig te implementeren en te beheren via een gebruiksvriendelijke cloudgebaseerde console. Het stelt organisaties in staat om snel en eenvoudig hun endpoint-beveiliging te versterken, zonder dat er extra hardware of complexe configuraties nodig zijn.

Bescherm uw organisatie met WatchGuard (Advanced) Endpoint Detection and Response (EPDR) en profiteer van uitgebreide bescherming en inzicht in uw bedrijfsapparaten. Kies voor een robuuste en geavanceerde oplossing die u helpt om snel en effectief te reageren op cyberaanvallen en uw endpoints veilig te houden tegen geavanceerde dreigingen.


ThreatSync is een geavanceerde beveiligingsoplossing van WatchGuard die een krachtige combinatie biedt van realtime bescherming en uitgebreide analyse van bedreigingen. Deze geïntegreerde dienst helpt organisaties hun netwerk- en endpoint-beveiliging te versterken door het verzamelen, analyseren en correleren van beveiligingsgegevens vanuit diverse bronnen.

Belangrijkste kenmerken van ThreatSync:

 1. Geavanceerde bedreigingsanalyse: ThreatSync maakt gebruik van toonaangevende beveiligingstechnologieën om potentiële bedreigingen en aanvallen te identificeren, analyseren en beoordelen. Dit zorgt voor een beter inzicht in het dreigingslandschap en helpt bij het nemen van effectieve maatregelen om uw organisatie te beschermen.
 2. Realtime respons op bedreigingen: ThreatSync reageert automatisch op geïdentificeerde bedreigingen door middel van geautomatiseerde acties, zoals het blokkeren van kwaadaardig verkeer en het in quarantaine plaatsen van geïnfecteerde apparaten. Hierdoor wordt de reactietijd op bedreigingen drastisch verkort en wordt de impact van een aanval geminimaliseerd.
 3. Gecentraliseerde en geïntegreerde beveiliging: ThreatSync verzamelt beveiligingsgegevens vanuit verschillende bronnen, zoals netwerkapparaten, endpoints en cloud-diensten. Deze gegevens worden gecorreleerd en geanalyseerd, wat zorgt voor een holistisch beeld van de beveiliging van uw organisatie en een betere detectie van geavanceerde bedreigingen.
 4. Verbeterde zichtbaarheid en rapportage: ThreatSync biedt uitgebreide rapportage en analyse van beveiligingsgebeurtenissen, waardoor beheerders eenvoudig trends en patronen kunnen identificeren en proactief maatregelen kunnen nemen om de beveiliging te verbeteren.

Kies voor WatchGuard’s ThreatSync om uw organisatie te voorzien van geavanceerde bedreigingsanalyse en realtime bescherming. Profiteer van de krachtige combinatie van technologieën om uw netwerk- en endpoint-beveiliging naar een hoger niveau te tillen en uw organisatie veilig te houden tegen de nieuwste cyberdreigingen: eXtend, Detect & Respond!

Telefoonnummer gekopieerd naar klembord