ESET

ESETESET, dé Europese leider in cybersecurity met jarenlange ervaring. Als pionier op het gebied van geavanceerde beveiligingsoplossingen, zet ESET zich in voor de bescherming van de digitale wereld. Met hun Europese achtergrond en expertise hebben ze een uniek inzicht in de specifieke uitdagingen en behoeften van de Europese markt. SECWATCH heeft ESET al meer dan 20 jaar als premier partner, een unieke en intensieve samenwerking.

ESET biedt u betrouwbare en efficiënte verdediging tegen cyberdreigingen, met behulp van innovatieve technologieën en een constante focus op onderzoek en ontwikkeling. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft hen tot een vertrouwde naam gemaakt in de Europese cybersecurity-industrie. Profiteer van hun uitgebreide ervaring, gecombineerd met een diepgaand begrip van de Europese eisen en wensen. Profiteer van hun uitgebreide ervaring, gecombineerd met een diepgaand begrip van de Europese markt. Vertrouw op hun toewijding aan het leveren van de beste bescherming voor uw digitale leven, zodat u met een gerust hart kunt werken en genieten van uw online ervaringen.

ESET PROTECT MDR

Verzeker uw bedrijf van een toekomstbestendige bescherming met ESET PROTECT MDR. Waterdichte bescherming van uw IT-omgeving, compleet met uitgebreide cyber risicobeheer en wereldklasse ESET expertise. Deze service gaat veel verder dan alleen het aanbieden van de beste meerlagige preventie, detectie en respons oplossingen ter wereld. Met ESET MDR, profiteert u van ongeëvenaarde expertise, altijd beschikbaar om ervoor te zorgen dat u optimaal profiteert van onze diensten, dankzij onder andere Premium Support van ESET en SECWATCH.

Of het nu overdag of ’s nachts is, tijdens het weekend of op feestdagen, onze Premium Support staat altijd klaar om u te helpen. Wij streven ernaar om onze klanten altijd de hulp te bieden die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben.

Daarnaast hebben we onze detectie en respons capaciteiten uitgebreid, om een complete preventie, detectie en herstel oplossing te bieden. Met verbeterde zichtbaarheid van eindpunten, kunnen bedrijven elk beveiligingsprobleem in hun netwerk onmiddellijk aanpakken.

Verder voorkomen onze geavanceerde dreigingsverdedigingstechnologieën zero-day-bedreigingen. We bieden verbeterde bescherming tegen ransomware en zero-day bedreigingen met behulp van ESET’s cloud-gebaseerde sandboxing technologie. Dit verhoogt de algehele veiligheid van uw netwerk en beschermt uw bedrijf tegen de nieuwste cyberdreigingen.

De toonaangevende beschermingsmaatregelen zorgen voor een real-time schild voor uw bedrijf. Met unieke gedrag- en reputatiegebaseerde detectie, die volledig transparant is voor uw beveiligingsteams, krijgt u real-time feedback verzameld uit meer dan 110 miljoen eindpunten in ons LiveGrid®. Dit stelt u in staat om snel te reageren op eventuele bedreigingen en uw bedrijf veilig en beschermd te houden.

ESET PROTECT Enterprise XDR:

Ontdek de kracht van ESET PROTECT Enterprise, een oplossing die garant staat voor uitgebreide detectie en respons (XDR). Deze geavanceerde technologie levert zichtbaarheid op ondernemingsniveau en stelt bedrijven in staat proactief te handelen bij potentiële bedreigingen. Het hart van deze oplossing is complete preventie, detectie en herstelstrategie. Door het bieden van uitgebreide zichtbaarheid van eindpunten, kunnen bedrijven dreigingen analyseren en elk beveiligingsprobleem in hun netwerk onmiddellijk aanpakken.

ESET’s bescherming gaat verder dan alleen reactieve maatregelen. De geavanceerde dreigingsverdedigingstechnologieën zijn ontworpen om zero-day-bedreigingen te voorkomen, met verbeterde bescherming tegen ransomware en nieuwe, nooit eerder geziene bedreigingstypes. Door het gebruik van adaptieve scanning, machine learning, cloud sandboxing en diepgaande gedragsanalyse, bieden ze bedrijven een robuuste verdedigingslinie.

Daarnaast helpt deze oplossing bedrijven ook om aan gegevensreguleringen te voldoen. Onze robuuste versleutelingstechnologieën bieden volledige schijfversleutelingsmogelijkheden op Windows en macOS, waardoor bedrijfsgegevens beschermd blijven.

Tot slot, de unieke gedrag- en reputatiegebaseerde detectie beschermt bedrijven in real-time. Met feedback verzameld uit meer dan 110 miljoen eindpunten in ESET LiveGrid®, hebben beveiligingsteams altijd volledige transparantie en kunnen ze snel reageren op eventuele problemen.

Combineer en koppel de oplossingen van ESET met Rapid7 InsightIDR en bouw een solide ecosysteem op om uw gehele omgeving, waar deze ook staat, te beschermen.

Telefoonnummer gekopieerd naar klembord