Continu Scan & Response

24/7 beveiliging en acties tegen cyberaanvallen en criminelen

Direct inzicht in oorzaak en impact bij een cyberincident. Direct de juiste actie om je bedrijfsprocessen, data en klanten te beschermen.

Ik wil er continu bovenop zitten

"Bij Secwatch is de prijs-kwaliteit bijzonder goed juist doordat ze veel flexibeler zijn: ze leveren maatwerk. Andere spelers in de markt vragen veel hogere prijzen omdat die met vaste pakketten werken. Daar heb je niet altijd alles van nodig."

Anoniem, risk manager bij een grote verzekeringsmaatschappij

"Ze pushen niet, maar geven wel precies het vertrouwen dat je nodig hebt. Dit zijn de mogelijkheden. Wil je je security écht goed aanpakken, in jouw situatie, dan is dit wat je zou moeten doen."

Edwin Moddejonge, IT-manager distributiecentrum met +30 vestigingen

"Secwatch doet nooit moeilijk als er iets in de scope verandert. Ook als er door een hertest wat extra bij komt. Geen verrassingen achteraf."

Anoniem, directeur van een cloud documentsysteem met een paar 100.000 personeelsdossiers

Vaste prijs

Geen gedoe met complexe offertes en ingewikkelde nacalculaties achteraf. Wij werken met vaste prijzen. Die veranderen dus niet als we een paar keer extra moeten toelichten. Wel zo handig, vinden wij.

Begrip-garantie

Iedere IT- of security-verantwoordelijke begrijpt 100% wat er in ons rapport staat. Zodat er geen issues ontstaan met interpreteren of met implementeren. Bij ons hoef je nooit te puzzelen.

Hyperrelevant

Je krijgt rapportages en adviezen die toegespitst zijn op jouw business, jouw uitdagingen en de fase waarin die zich verkeert. Jouw prioriteiten op een dienblaadje aangereikt. Alleen dan kun je de juiste stappen zetten.

Wij zijn SECWATCH

Al meer dan 15 jaar helpen wij groot mkb en enterprise-organisaties zich te beschermen tegen dure dreigingen: de risico’s en kwetsbaarheden die de continuïteit en/of het imago van je bedrijf ernstig kunnen schaden.

Meer over ons
black-box en grey-box penetratietesten

Van dure dreigingen

We zijn tegenwoordig allemaal afhankelijk van externe partijen. En je vertrouwt erop dat die jouw data veilig houden. Dit spel maakt het voor managers en CEO’s zo lastig. Want wat nu geen risico is, kan dat volgende week opeens wel zijn, omdat er ook bij leveranciers weleens iets misgaat. Dat is het terrein waar veel IT-managers en -directies zich schijnveilig voelen. Ze monitoren met generieke tools en ontvangen daar rapporten van. Maar een cybercrimineel kijkt met een laserscherp oog naar jouw hele IT-keten. Die scannen naar achterdeuren: poorten die per ongeluk openstaan, ongepatchte lekken, configuratiefouten. Als je er niet snel bij bent, kan een schijnbaar kleine kwetsbaarheid snel uitgroeien tot iets wat jouw imago bedreigt of je bedrijfsvoering stillegt. Dat kun jij je niet veroorloven en dat hoeft gelukkig ook niet.

penetratietest intake scope

Naar er continu bovenop zitten

Bedrijven die exact de juiste zaken monitoren hebben één belangrijke stap voor op hun collega’s: zij kunnen bij ‘kwaad’ direct ingrijpen om ‘erger’ te voorkomen.

Dat is threat intelligence, letterlijk vertaald: dreigingsinformatie. Als jij als manager, CTO of CISO een waterdicht inzicht hebt op wat er speelt en waar, kun je acuut ingrijpen en je netwerk continu optimaliseren.

De Continu Scan & Response geeft je 24/7 realtime inzicht in kwetsbaarheden en incidenten, specifiek voor jouw organisatie. Hierdoor ben je er altijd als eerste bij als er een lek ontstaat, bijvoorbeeld bij een softwareleverancier. Bovendien ben je bewezen goed beveiligd. Dat praat een stuk makkelijker als stakeholders vragen naar jouw security. Zodat je 100% zeker weet dat als er iets gebeurt, jij precies weet welke acties er nodig zijn om je business en je klanten te beschermen.

"Bij Secwatch is de prijs-kwaliteit bijzonder goed juist doordat ze veel flexibeler zijn: ze leveren maatwerk. Andere spelers in de markt vragen veel hogere prijzen omdat die met vaste pakketten werken. Daar heb je niet altijd alles van nodig."

Anoniem, risk manager bij een grote verzekeringsmaatschappij

"Om te starten moet je natuurlijk een paar officiële hobbels nemen, maar daarna werk je gewoon plezierig met elkaar samen, met korte lijnen. Dat werkt heel fijn."

Anoniem, directeur van een cloud documentsysteem met een paar 100.000 personeelsdossiers

"Secwatch communiceert snel, makkelijk en vlot. Ik ben erg tevreden over ze."

Matthijs Brunsting, Teamleider software ontwikkeling bij Solviteers

In vijf stappen elke dure dreiging in kaart

 1. Kick-Off

  Wat gaan we monitoren en beschermen? Wat zijn de afhankelijkheden? Welke cybersecurity-strategie gaan we hanteren? Wie zijn onze contactpersonen?

 2. Set-up

  We zorgen voor een complete inrichting van de tooling, stroomlijnen deze met jouw netwerk en software en leggen het incident management-proces vast.

 3. Scans, monitoring & inzicht

  Onze specialistische tools gaan aan de slag en creëren overzicht, inzicht en risico-classificaties.

 4. Maandelijkse rapportage & risco-analyse

  Met ons team analyseren en valideren we de onderzoeksdata en incidenten: we interpreteren die zodat we precies zien welke dreigingen relevant zijn en leggen ze langs de lat van de gekozen strategie.

 5. Continue Debrief

  In periodieke calls zorgen we ervoor dat je 100% begrijpt wat elke dreiging inhoudt en precies weet welke vervolgacties er nodig zijn.

Dit krijg je allemaal

 • Realtime dashboards: 24/7 inzicht en controle op kwetsbaarheden en incidenten, specifiek ingericht voor jouw organisatie.
 • Heldere updates: Elke maand ontvang je een helder resultatenrapport, in taal die jij begrijpt, waardoor je precies weet welke actiepunten er nog liggen.
 • Proactieve meldingen: Via e-mail of telefoon automatisch op de hoogte blijven van incidenten, zodat ‘kwaad’ gelijk kan worden bestreden.
 • Inrichting software: Wij weten precies wat je nodig hebt en hoe je het implementeert, dus ook dit nemen we voor je uit handen.
 • Continue optimalisatie: Naar aanleiding van feedback en input uit jouw team blijven we bijsturen en optimaliseren en zijn we altijd up-to-date als het gaat om jouw beveiliging.
 • Gezamenlijk monitoren: Elk kwartaal (of elke maand) bepalen en bespreken we met jouw team de gezamenlijke doelen voor vervolgacties.
 • On-site onboarding: Wij zorgen ervoor dat je je thuis gaat voelen in je beveiliging door on-site onboarding en training en dashboards en software.
 • Gegarandeerde actie & expertise: Geen ‘kwaad’ dat we missen: gegarandeerde actie en expertise bij alle grote én kleine incidenten binnen responstijden.

Continu Scan & Response

Investering: op aanvraag. Wij doen niet aan generieke generieke services en tools, omdat hackers dat ook niet doen. We geven je altijd een specifiek aanbod en prijsopgave, gericht op jouw business en jouw risico's. Wel doen we aan vaste prijzen, dus geen extra facturen achteraf. Onze klanten roemen onze prijs/kwaliteit-verhouding. Dus neem vooral even contact met ons op! Niks is gevaarlijker dan een rapport dat verkeerd geïnterpreteerd of geïmplementeerd wordt. Daarom garanderen wij dat elke IT-of security-verantwoordelijke binnen jouw organisatie het rapport 100% begrijpt. Zodat je in staat bent om snel en adequaat precies de juiste acties te ondernemen.

Voor wie is dit (of juist voor wie is dit niet)

 • Je bent een IT-of security-verantwoordelijke bij mkb+ of een enterprise-organisatie.
 • Je bent je pijnlijk bewust van de risico’s van cyberthreats voor jullie imago en continuïteit.
 • Je hebt klanten die security belangrijk vinden omdat jij hun bedrijfskritische (software)gegevens van hen onderhoudt of gegevens van hen.
 • Je hebt persoons-of bedrijfsgevoelige data in je systemen en netwerken.
 • Je bent voor je bedrijfsvoering afhankelijk van de beschikbaarheid van sommige of alle systemen, software en/of netwerken.
 • Je wilt je security upgraden, volwassener maken en niet verrast worden door kwetsbaarheden en dreigingen.
 • Je wilt intern en extern kunnen aantonen dat jullie cybersecurity op orde hebben.

Dit is hoe wij werken

Een cybercrimineel of malware werkt heel ingenieus: vaak wordt er een schuilplaats gekozen via een totaal onverwachte achterdeur die niemand in de gaten houdt. Daar wordt letterlijk ‘schuilgehouden’: maanden is er geen activiteit. Is er dan opeens wél activiteit vanaf deze ‘schuilplek’, dan pikken standaard tools dat vaak niet op. Wij noemen dat schijnveiligheid: je voelt je veilig, maar dat ben je helemaal niet. Dat is waar wij samen met onze klanten tegen vechten: tegen alles wat jou bedreigt zonder dat je het weet. Juist door als een hacker te denken verdedigen wij jouw business en jouw data.

Ik wil bewezen goed beveiligd zijn

Telefoonnummer gekopieerd naar klembord