Enabling Trust and Business Continuity™

Contact

Samen sterk. Informeren en communiceren.

Contact

SECWATCH Contact informatiebeveiliging vraagstuk

Met het formulier dat u hier rechts ziet kunt u contact met ons opnemen.

Als u uw naam, telefoonnummer en e-mailadres invult, nemen wij contact met u op. Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en zonder uw toestemming niet aan derden verstrekt.

Let op: Als u gebruikmaakt van een anti-spamvoorziening, kunt u het beste het domein @secwatch.nl op uw witte lijst zetten. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail of telefoon.

Voorkeur voor telefonisch contact? Bel: +31(0)36-5367573
Stuurt u liever een e-mail? sales@secwatch.nl


Routebeschrijving


Het WTC in Almere valt met de hoge, rode glazen torens meteen op. Maar dan bent u er helaas nog niet. Volg de borden Zakencentrum/WTC en niet uw eigen navigatiesoftware.

Rijd op de P.J. Oudweg naar de ingang van de parkeergarage, aangegeven met de X in de afbeelding hieronder. Eenmaal in de garage kunt u lopend of met de lift naar niveau -1 (de middelste garageliften gaan naar het P.J. Oudpark), en ga dan door de grote zwarte deuren (deze zijn tot 19.00 uur geopend). Loop naar boven, waar u links de koffiebar ziet. Om het linkerhoekje bevindt zich de receptie, waar u zich kunt melden.

Reist u met het openbaar vervoer, stap dan op station Almere CS uit de bus of de trein. Loop vervolgens naar de ingang (draaideuren) van het WTC op het P.J. Oudplein. Meld u hier bij de receptie.

secwatch route wtc

“Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten