Enabling Trust and Business Continuity™

Certificeringen

Hackers die vertellen hoe ze inbreken

Certificeringen

Certified Ethical Hacker

Certified Ethical HackerCertified Ethical Hacker (CEH) is een professionele certificering van EC-Council waarbij de auditer leert denken, handelen en testen volgens ‘real world’, dus bestaande, hackingtechnieken. Ethical hacker is de naam die wordt gegeven aan een penetratietester. Zo’n ‘ethische hacker’ is meestal in dienst van een organisatie of verricht werkzaamheden voor een organisatie die hem of haar vertrouwt om te proberen de netwerken en/of computersystemen van de organisatie binnen te dringen. Deze ethische hacker werkt met dezelfde methoden als een hacker, met het oog op het identificeren van beveiligingsproblemen. Illegaal ‘hacken’ (dat wil zeggen, het verkrijgen van ongeautoriseerde toegang tot computersystemen) is een misdrijf in de meeste landen, maar penetratietesten gedaan op verzoek van de eigenaar van het beoogde systeem of netwerk zijn dat niet. CEH is dé basiscertificering om te kunnen aantonen dat iemand over de juiste basiskennis bezit.


Maar er is veel meer dan CEH alleen.


De vervolgopleidingen, Security Analyst & Licensed Penetration Tester (ECSA/LPT) en bijvoorbeeld Offensive Security Certified Professional (OSCP) stelt de tester in staat om diepgaande en complete risicoanalyses van de bedrijfsomgeving te maken. Hiervoor maakt men gebruik van uiteenlopende penetratietesten en checklists. De resultaten van een analyse weet de Security Analyst om te zetten in een concreet en hands-on beveiligingsplan voor elk niveau en type organisatie. De OSCP is de bijbehorende certificering voor Penetration Testing met Kali Linux en is de eerste volledig hands-on offensieve informatiebeveiligingscertificering ter wereld. De OSCP daagt de studenten uit om te bewijzen dat ze een duidelijk en praktisch begrip hebben van het penetratietestproces en de levenscyclus via een uitdagend vierentwintig (24) uur durende certificatie-examen. Een OSCP heeft aangetoond dat het in staat is om met een onbekend netwerk te worden gepresenteerd, de doelen op te noemen binnen hun scope, ze te exploiteren en hun resultaten duidelijk te documenteren in een penetratietestrapport.

Certified Ethical Hacker.Daarnaast hebben veel van onze testers, naast een hobbymatige interesse, additionele certificering voor bijvoorbeeld webapplicatietesten (OWASPGWAPT),penetratietesten zoals advanced penetration techniques (CAST 611), Metasploit Advanced (CAST 617), GIAC Exploit Researcher and Advanced Penetration Tester (GXPN), GIAC Assessing and Auditing Wireless Networks (GAWN), GIAC Penetration Tester (GPEN) en audit & compliance certificeren zoals Certified Information Security Manager (CISM), Certified Information Privacy Manager (CIPM) en Certified Information Privacy Professional Europe (CIPP/E). Ook op het vlak van Operationele Techniek (OT) en Industriële Security zoals bij ICS/PLC/SCADA systemen hebben wij de juiste expertises zoals kennis van IEC 62443. Of wat dacht u van Threat Hunting, ondersteund door de Certified Threat Intelligence Analyst opleiding (CTIA) en Particuliere Recherche (Wbpr / PDO) opleiding.

Wat écht telt bij ons is interesse in het vak, plezier in het uitvoeren en het oprecht willen verbeteren van informatiebeveiliging bij relaties en bijdragen aan een veiligere maatschappij.

Het rapport is ons eindproduct, waar bijzonder veel zorg en aandacht aan wordt besteed.


Uw netwerk laten testen door een Certified Ethical Hacker?

SECWATCH heeft gecertificeerde en gemotiveerde mensen die uw netwerk kunnen testen. Vraag via onderstaand contactformulier om een vrijblijvende intake en start vandaag nog met het beveiligen van uw bedrijfsomgeving.

Contactformulier

“Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten