Enabling Trust and Business Continuity™

ESET

Endpoint Protection Platform for Enterprises

ESET

ESET Machine Deep LearningESET begon in 1987 als pionier op het gebied van antivirusbescherming, door bekroonde ‘NOD32‘ detectiesoftware te creëren. Nu is het doel om iedereen te laten genieten van de mogelijkheden die technologie biedt. Vandaag de dag is ESET de grootste beveiliger uit de EU en biedt ESET beveiligingsoplossingen in meer dan 200 landen aan bedrijven en consumenten. Daarnaast was ESET de enige Challenger in Gartner’s 2018 Magic Quadrant voor Endpoint Protection Platforms. ESET heeft naast erkende en geavanceerde technologie, enkele unieke technologische pijlers;

  • LiveGrid® is een preventief systeem dat informatie over dreigingen verzamelt van ESET-gebruikers over de hele wereld.
  • Augur Machine Learning, deze geïntegreerde machine learning engine maakt gebruik van de kracht van neurale netwerken (deep learning en lange- en kortetermijngeheugen)
  • ESET Dynamic Threat Defense (EDTD) biedt een extra beveiligingslaag voor ESET oplossingen, zoals Endpoint Security en Mail Security door gebruik te maken van een cloudgebaseerde sandboxingtechnologie om nieuwe, nog onbekende dreigingen te detecteren.
  • ESET Enterprise Inspector is een EDR tool (Endpoint Detection & Response) voor het detecteren van Advanced Persistent Threats (APT’s), targeted en fileless attacks, inclusief risk assessment en forensisch onderzoek.
  • ESET Threat Monitoring is een service geleverd samen met SECWATCH voor het detecteren en isoleren van netwerkdreigingen die securityoplossingen omzeilen.
  • Human Expertise: ‘s Werelds beste security researchers delen vanuit de 13 wereldwijde R&D centra hun knowhow en threat intelligence, zodat de beste bedreigingsinformatie non-stop beschikbaar is.

Kies vandaag nog voor de juiste Endpoint Protection: ESET


ESET Endpoint ProtectionESET beschermt u op het hoogste niveau terwijl u werkt. De nieuwste generatie van ESET Antivirus heeft sterk verbeterde detectie en beveiligingsfeatures om u de krachtigste bescherming te bieden, uiteraard in combinatie met de bekende lage systeembelasting. Geavanceerde HIPS-functionaliteit biedt u de mogelijkheid het gedrag van het systeem aan te passen zodat u de beveiligingsinstellingen naar eigen wensen kunt ‘fine-tunen’.

Technieken als Machine Learning, Live grid, Malware/DNA-analyses, Threat Intelligence en centraal beheer dienen te zorgen voor de juiste verdediging, inzage en controle. Dit is de laatste jaren een vak apart geworden. Onze engineers assisteren bij de pre-sales, implementatie en leveren ondersteuning voor de enterpriseoplossingen van ESET. Daarnaast bieden wij onze relaties zogenaamde health-checks en voorzien wij u van kennis aangaande de laatste ontwikkelingen. Ook kunnen we u compleet voorzien met onze managed services.

Kortom; met alleen een licentie verkopen helpen wij u niet. Wij zorgen voor de juiste aandacht en nemen uw informatiebeveiliging serieus, met de juiste persoonlijke aandacht. Of u nu 5 of meer dan 10.000 werkplekken en servers hebt, u bent bij SECWATCH aan het juiste adres.


ESET Platinum PartnerSECWATCH is Platinum Partner van ESET in Nederland voor enterprise oplossingen. Endpoint Security Solutions zijn vandaag de dag meer dan ‘even een licentie kopen’. De geavanceerde mogelijkheden van de nieuwe generatie antimalware producten dienen correct te worden geïmplementeerd en bijgehouden om de juiste bescherming te bieden voor uw omgeving.


Mag ik u helpen?

Hallo, ik ben Jaco Verburg. Op een toegankelijke manier vertel ik u alles over operationele en technische zaken die komen kijken bij ESET. Neem contact met mij op voor een eerste vrijblijvende intake, om te zien hoe deze dienst bij uw organisatie past.

Vrijblijvende intake inzake ESET-oplossingen

“Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten