Enabling Trust and Business Continuity™

Referenties

Wat anderen over ons zeggen

Referenties

SECWATCH werkt voor nationale en internationale, gerenommeerde organisaties, overheid, semi-overheid, non-profit organisaties en bedrijven. Onze geheimhoudingsverklaring per opdrachtgever verbiedt het ons om namen te vermelden. Derhalve ziet u hieronder enkele geanonimiseerde cases als referentie. Neem voor aanvullende informatie over onze referenties contact met ons op.

Financieel manager energiebedrijf met 400.000 klanten: Volgens mij hebben de systeembeheerders veel te veel rechten.

SECWATCH heeft een interne kwetsbaarheidsanalyse uitgevoerd waarbij de bevindingen overzichtelijk zijn gepresenteerd en de resultaten zijn vertaald naar bedrijfsrisico’s. Daarbij is in een oogopslag duidelijk af te lezen wat de rechten en plichten van de systeembeheerders zijn.

Directeur accountantskantoor met 160 medewerkers: Ik heb totaal geen inzicht in het internetgebruik van mijn medewerkers.

SECWATCH heeft een zogenaamde Web Threat Analyse uitgevoerd waarbij men aan de hand van de rapportage het webtoegangsbeleid heeft geëvalueerd en aanpast naar de wensen van de gebruikers en de organisatie.

Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten: Een van mijn klanten vraagt zich af hoe er met zijn vertrouwelijke gegevens wordt omgegaan.

Door de SECWATCHED™-certificering en klantrapportage kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.

Directeur zorginstelling met 10 vestigingen: Op dit moment hebben we geen inzicht in de status van onze informatiebeveiliging.

SECWATCH heeft een interne en externe kwetsbaarheidsanalyse uitgevoerd. De resultaten daarvan zijn in een heldere rapportage beschreven waarbij een uitgebreide risicoanalyse en organisatiebrede aanbevelingen uiteraard niet ontbreken.

Directeur aanbieder online-concepten met 200.000 leden: De online vergaarde gegevens zijn van levensbelang voor onze organisatie, maar hoe kan ik nu alle mogelijke bedrijfsrisico’s afbakenen?

Bij de toetsing voorafgaande aan de SECWATCHED™-certificering zijn alle bedrijfsrisico’s in beeld gebracht en met onze aanbevelingen en coaching kunnen deze worden geëlimineerd, gereduceerd en beheersbaar worden gemaakt.

Technische Dienstverlener beheert 900+ IoT units centraal en veilig

Voor een grote landelijke technische dienstverlener heeft Secure Cyber Communications, per 2019 onderdeel van SECWATCH, een centraal beheerde omgeving opgezet met 900+ WatchGuard T-10/15 series, ten behoeve van veilige en directe toegang voor service monteurs naar IoT en technische installaties (OT) (Distributed Enterprise). Door middel van drag ’n drop vpn tezamen met WatchGuard Rapid Deploy Cloud integratie en  centraal geautomatiseerd beheer is het uitrollen van de units een peulenschil met slechts enkele minuten werk.

Communicatie Gemeente in Noord-Holland met ongeveer 90.000 inwoners beschermd met ESET

Onze cyber security experts hebben 1.000 endpoints gemigreerd naar ESET Endpoint Antivirus en 1500 Exchange mailboxen beschermd met ESET Mail Security.

Voor een producent van alcoholhoudende dranken heeft Secure Cyber Communications de bestaande gateway beveiliging vervangen door een WatchGuard XTM oplossing.

Voor een producent van alcoholhoudende dranken heeft SECWATCH de bestaande gateway beveiliging vervangen door een WatchGuard XTM oplossing. Hierdoor is de beveiliging opgewaardeerd met onder andere application control (voor bescherming tegen Web 2.0 bedreigingen via Facebook, LinkedIN, ed.), heeft men nu volledige inzage en controle over het webverkeer en is er nu een totaaloplossing met, naast uitgebreide firewall-functionaliteit, tevens centrale anti-spam voorzieningen, IPS en gateway antivirus.

Vooraanstaand reisconcern krijgt inzage met Tenable Nessus

Voor het ontdekken van kwetsbaarheden, incorrecte configuraties en compliancy-afwijkingen gebruikt de organisatie Tenable.io. Naast het leveren van de software hebben onze experts de inrichting afgestemd op de wensen van de organisatie en de configuratie helemaal met de infrastructuur gestroomlijnd.

“Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten