Enabling Trust and Business Continuity™

Infrastructure Vulnerability Management

Breng uw cyber exposure in kaart.

Infrastructure Vulnerability Management

INFRASTRUCTURE VULNERABILITY MANAGEMENTU wilt eenvoudig wereldwijd informatie uitwisselen met klanten, leveranciers en zakelijke partners via een veilig, open en onderling verbonden netwerk. Elk (online) netwerk heeft echter ook een kwetsbare kant. Het aantal bedreigingen neemt toe en het IT-landschap verandert voortdurend. Het tempo waarin organisaties alle risico’s en kwetsbaarheden moeten identificeren en, nog belangrijker, aanpakken is nauwelijks bij te benen. Met een gedegen kwetsbaarheidsbeheer (vulnerability management) krijgt u direct de juiste continue inzage. Bewaak de gegevens van uzelf, uw klanten en uw partners en u voldoet direct aan een deel van de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR).

Vrijblijvende intake voor uw vulnerability management


Infrastructure Vulnerability Management geeft antwoord op onder andere de volgende vragen:

  • Zijn er open deuren en kwetsbaarheden aanwezig in de infrastructurele (en optioneel OT/ICS/SCADA) omgeving?
  • Wat is de status van software & patchmanagement?
  • Zijn er blinde vlekken aanwezig door BYOD, Internet of Things (IoT) of Shadow IT?
  • Wat is de status van de Cloud Infrastructuur?
  • Zijn de huidige beveiligingsmaatregelingen effectief ingericht?

Om het netwerk effectief te beschermen tegen bedreigingen moeten de risico’s systematisch opgespoord en gemitigeerd of geëlimineerd worden: dit wordt kwetsbaarheidsbeheer genoemd. Wij monitoren en auditen volgens een strak schema de bedrijfsomgeving en/of de interne bedrijfsassets op beveiligingslekken, configuratiefouten, kwetsbaarheden en compliance. U ontvangt daarvan maandelijks een helder rapport met aanbevelingen op basis van een Real World Risk-Rating. Bij SECWATCH gebruiken we niet een enkele scantool, maar diverse oplossingen. Ons Security Operations team (SSO) valideert high-impact constateringen, neemt contact op wanneer nodig en levert elke periode een handmatig gecontroleerd rapport op.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake, om te zien hoe deze dienst bij uw organisatie past. In heldere taal vertellen we u alles wat u moet weten over operationele en technische zaken die komen kijken bij deze service vulnerability management.


ISO 27001Mag ik u helpen?

Hallo, ik ben Marc Ligthart. Op een toegankelijke manier vertel ik u alles over de operationele zaken die komen kijken bij Infrastructure Vulnerability Management. Neem contact met mij op voor een eerste vrijblijvende intake.

Vrijblijvende intake voor uw Infrastructure Vulnerability Management

“Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten