Enabling Trust and Business Continuity™

Managed Security Services

Managed Security Services

Managed Security Services

Managed Security ServicesOnze maandelijks af te nemen diensten zorgen voor inzicht en controle. Handwerk, uitgevoerd door het SECWATCH Security Operations-team (SSO). Want elke maand alleen een tooltje draaien; daar win je niets mee. Met proactieve controles door onze experts wel.

Onze managed security services bestaan uit:


Net zoals u uw huis goed afsluit tegen inbrekers, dient u ook de bedrijfskritische infrastructuur goed te beschermen. 

Wat ook nog speelt: de risico’s verschillen per bedrijf. Cybersecurity begint daarom met het identificeren van de bedrijfskritische onderdelen en het in kaart brengen van de ‘kroonjuwelen’ van de organisatie. Die bepalen namelijk welke beveiligingsoplossingen optimaal werken. Gebruiksvriendelijkheid, effectiviteit en reikwijdte zijn ook van invloed op de keuze voor een goede beveiligingsoplossing. Cybersecurity is nooit standaard, dat staat vast. Wat als uw primaire productieproces / bedrijfsproces stopt? Denk aan uw machines, kassa’s, productieprinters of andere zaken waar u absoluut niet zonder kunt.  De wereld wordt juist steeds decentraler: we werken nu in de ‘cloud’, overal op elk apparaat en wanneer we maar willen! Wel iets waar je je als bedrijf van bewust moet zijn.

De mobiliteit van de eigen werknemers is dan ook de achilleshiel van de hiervoor geschetste beveiligingsaanpak. Want als mensen hun laptop meenemen naar een klant of buiten kantoor inloggen via een wifi-verbinding op een willekeurig apparaat, dan zetten ze (onbewust) de centrale beveiligingsbuffer van het bedrijf buitenspel. Kortom: de beveiliging moet meebewegen met de bron.


Helder over security
IT moet de business ondersteunen, en IT-beveiliging wordt met de dag belangrijker. Zonder adequate beveiliging geen business; de continuïteitsrisico’s zijn vaak niet te overzien. Risicomanagement, wet- en regelgeving en het groeiende aantal, steeds complexer wordende beveiligingsbedreigingen zijn echte hoofdbrekers. Break and fix gaat hier niet op. Want liggen de gegevens eenmaal op straat, dan valt er helaas weinig meer te fiksen.


Oplossingsgericht, samen met partners
SECWATCH werkt samen met enkele zorgvuldig geselecteerde partners om cyber security oplossingen te bieden. In het menu rechts kunt u deze oplossingen en partners vinden, we bekijken graag in een persoonlijk gesprek of SECWATCH samen met een vendor de juiste oplossing voor uw informatiebeveiliging kan bieden.

“Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten