Enabling Trust and Business Continuity™

ISO 27001 Implementatie

Met het ISO 27001-certificaat geeft u klanten die zekerheid.

ISO 27001 Implementatie

ISO 27001 AuditKlanten willen zeker zijn dat uw organisatie alle informatieprocessen continu beheerst. Ook willen zij garanties over de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de bedrijfskritische informatie binnen uw organisatie. Met het ISO 27001-certificaat geeft u klanten die zekerheid.

Als u de informatiebeveiliging binnen uw bedrijf volgens de ISO 27001-norm heeft ingericht, laat u bovendien zien dat u uw organisatie de informatieprocessen continu verbetert. Daarnaast voldoet u met de ISO 27001-certificering aan contractuele eisen en aanbestedingscriteria.

Onze ervaren experts helpen u om uw informatiebeveiliging structureel in te richten conform de eisen van de ISO 27001-norm. Zij kunnen u van a tot z begeleiden: van de opstartfase tot de certificering. Samen met u implementeren we binnen enkele maanden een volledig Information Security Management System (ISMS) waarmee u de informatiebeveiliging van uw organisatie structureel en adequaat inricht.

Voor de start van elk traject voeren wij een uitgebreide GAP-analyse uit. Ook ontvangt u een plan van aanpak. Dat geeft u een duidelijk beeld van het proces en inzicht in de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. In het plan van aanpak splitsen wij de verwachte tijdsbesteding van uw organisatie en de expertise die u van ons nodig heeft.


ISO 27001 CERTIFICERING


Onze medewerkers beschikken over de noodzakelijke certificeringen, waaronder CISM (Certified Information Security Manager), CIPM (Certified Information Privacy Manager) en CISSP (Certified Information Systems Security Professional).

Misschien nog belangijker: zij werken elke dag met informatiebeveiligingsvraagstukken. Aan ervaring ontbreekt het ze zeker niet. En die expertise zetten ze elke dag weer in bij onze klanten.

Wilt u begeleiding bij de implementatie van de ISO 27001 voor informatiebeveiliging? Onze securityconsultants komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking en uitleg over onze aanpak en manier van werken.


ISO 27001Mag ik u helpen?

Hallo, ik ben Marc Ligthart. Als Certified Information Security Manager (CISM) vertel ik u op een toegankelijke manier alles over de te nemen maatregelen. Neem contact met mij op voor een eerste vrijblijvende intake, om te zien hoe onze diensten en oplossingen bij uw organisatie kunnen passen.

Vrijblijvende intake voor uw ISO27001-traject?

“Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten