Enabling Trust and Business Continuity™

Vulnerability Assessment

Breng uw beveiliging in kaart

Vulnerability Assessment

Vulnerability AssessmentUw huidige netwerkinfrastructuur moet veilig zijn. Bestand tegen externe veiligheidsrisico’s. En zo ingericht dat ook interne bedreigingen geen gevaar vormen. Weet u wat de actuele situatie is van uw netwerkinfrastructuur? Een vulnerability assessment verschaft duidelijkheid.

Vrijblijvende intake voor uw vulnerability assessment


Wat is een vulnerability assessment?

Een vulnerability assessment is een combinatie van een breed kwetsbaarheden-onderzoek en een grey-box penetratietest, ook wel pentest genoemd.

Bij een vulnerability assessment onderzoeken we verschillende aspecten van de interne of externe netwerkinfrastructuur. Met de aanvullende pentest checken we de reële risico’s die we hebben aangetroffen. Deze combinatietest is een van onze meest afgenomen diensten. Het onderzoek geeft helder inzicht in de veiligheid van de bedrijfsgegevens. Zeker bij het ontwikkelen, implementeren en upgraden van netwerkcomponenten en beveiligingsmaatregelen bewijst een vulnerability assessment zijn waarde. Vaak wordt een vulnerability assessment uitgevoerd als eerste nulmeting in een omgeving, om zo een breed inzicht te krijgen van de status. Na het assessment kan de organisatie ook opstappen naar een degelijke vulnerability management-uitvoering.


ISO 27001Mag ik u helpen?

Hallo, ik ben Marc Ligthart. Op een toegankelijke manier vertel ik u alles over de operationele zaken die komen kijken bij het uitvoeren vulnerability assessments. Neem contact met mij op voor een eerste vrijblijvende intake, om te zien hoe onze diensten en oplossingen bij uw organisatie kunnen passen.

Vrijblijvende intake voor uw vulnerability assessment

“Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten