De juiste aandacht voor uw informatiebeveiliging™

Henk-Jan Angerman

Henk-Jan Angerman

Henk-Jan Angerman is expert in cybersecurity. En overtuigd ethisch hacker. Al sinds 1999 houdt hij bedrijven een spiegel voor. Hij kruipt in de huid van de bad guy en omzeilt vaak de beveiliging van organisaties. Daar ervaren ze zo precies wat de rampzalige gevolgen van een cyberaanval kunnen zijn: gestolen data, enorme reputatieschade … De totale schade is vaak nauwelijks te overzien.

Op een toegankelijke manier vertelt Henk-Jan Angerman u alles over bedreigingen en uitdagingen zoals ransomware, big data, cybercrime, fraude en cloud. Voer voor nerds? Bepaald niet! Als hij u laat zien hoe een hacker te werk gaat bij draadloze internetverbindingen weet u straks precies wat veiligheid nou echt inhoudt en met welke risico’s en gevaren we in dit digitale tijdperk te maken hebben. Dat is allang geen ver-van-mijn-bed-show meer!

Henk-Jan Angerman is een van de oprichters van SECWATCH. Samen met zijn collega-securityspecialisten voert hij security audits en penetratietesten uit. Ook adviseert hij organisaties over effectieve beveiligingsmaatregelen om kwaadwillende hackers voor te zijn.

“Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten