Enabling Trust and Business Continuity™

WATCHGUARD

Smart Security, Simply Done. WatchGuard.

WATCHGUARD

WatchGuard Firebox Firewall

SECWATCH kent uw bezorgdheid: er zijn veel wensen, eisen en voorwaarden voor een goede netwerk- en toegangsbeveiliging. Gelukkig zijn er de WatchGuard Firebox en WatchGuard AuthPoint multi-factor authentication (MFA) oplossingen.

Er zijn tientallen aspecten waar u vooraf rekening mee moet houden bij aanschaf en installatie van een firewall: hoeveel gebruikers zijn actief, welke beveiligingsmodules zijn nodig, welke koppelingen zijn er, hoeveel mobiele gebruikers zijn er, hoe zit het met de wifi-integratie en interne netwerksystemen, SSL-inspectie, Advanced Persistant Threat-detectie, DNS-Beveiliging, Endpoint Security Integration, enzovoort.

WatchGuard Technologies heeft een sterke focus op beveiliging met zeer uitgebreide UTM-Firewalls, veilige cloud Wi-Fi en actieve zichtbaarheid door diepgaande logging en reporting. SECWATCH helpt u bij de juiste selectie op performance, security en compliance en biedt u expertise op het gebied van onderzoek, implementatie en onderhoud van uw firewalls.

Kies vandaag nog voor de slimme WatchGuard-oplossingen


WatchGuard Firebox Firewall serie

WatchGuard Dimension Threat IntelligenceDe WatchGuard Firebox Firewall is dé Next-Generation firewall met de hoogste doorvoersnelheid in de WatchGuard-lijn van multifunctionele firewalls. Deze nieuwste serie firewalls biedt een nog hoger niveau van beveiliging en betrouwbaarheid met Data Leakage Prevention en Advanced Persistant Threat-detectie met end-point integratie.

De vele mogelijkheden van de Fireware-software zorgen ervoor dat uw netwerk de diepste bescherming, hoogste snelheid en helderste inzage heeft die nodig is om uw organisatie in bedrijf te houden. SECWATCH helpt u bij het maken van de juiste keuzes, de installatie en de configuratie van alle WatchGuard Fireware-oplossingen. Wij zijn sinds 2002 volledig gecertificeerd WatchGuard Partner met de Gold-status. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake!


WATCHGUARD AUTHPOINT

HOUD CRIMINELEN BUITEN UW NETWERK MET AUTHPOINT MULTI FACTOR AUTHENTICATIE

Watchguard Authpoint Multi-Factor AuthenticatieHet unieke multi-factor authenticatie (MFA)-systeem helpt niet alleen de kans op netwerkschendingen en datalekken te verminderen die voortkomen uit verloren of gestolen inloggegevens, maar we leveren deze belangrijke functie geheel vanuit de cloud zodat deze gemakkelijk in te stellen en te beheren is. AuthPoint multi-factor authenticatie gaat verder dan de traditionele 2-Factor Authentication (2FA) door het gebruik van innovatieve manieren om gebruikers positief te identificeren. Het uitgebreide ecosysteem van 3rd-party-integraties betekent dat u MFA kunt gebruiken om de toegang tot uw netwerk, VPN’s en cloudapplicaties te beveiligen. Zelfs niet-technische gebruikers zullen de mobiele app van AuthPoint multi-factor authenticatie gemakkelijk en handig in gebruik vinden!

WatchGuard AuthPoint multi-factor authenticatie is dé oplossing op het juiste moment om MFA te realiseren voor bedrijven en organisaties die het hard nodig hebben om aanvallen te blokkeren.


WatchGuard Secure WiFi en Wireless Intrusion Prevention

Beveilig uw gebruikers met WIPS: Beveiligde Bring Your Own Device (BYOD) Policy Enforcement – identificeert automatisch op het netwerk aanwezige smart-devices en blokkeert niet-goedgekeurde verbindingen. Accurate Location Tracking – wijst de locatie van de aangesloten draadloze apparaten aan of identificeert bronnen van elektromagnetische storingen, waardoor beheerders snel actie kunnen ondernemen. Flexibele inzetbaarheid – het systeem kan worden geïnstalleerd als een extra laag op de bestaande WLAN-infrastructuur of als stand-alone systeem voor Wi-Fi Security. SECWATCH doet ook mee met het Trusted Wireless Environment initiatief van WatchGuard.


Mag ik u helpen?

Hallo, ik ben Jaco Verburg. Op een toegankelijke manier vertel ik u alles over operationele en technische zaken die komen kijken bij WatchGuard. Neem contact met mij op voor een eerste vrijblijvende intake, om te zien hoe deze dienst bij uw organisatie past.

Vrijblijvende intake inzake WatchGuard-oplossingen

“Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten