Enabling Trust and Business Continuity™

TENABLE

SOLVE THE CYBER EXPOSURE GAP

TENABLE

Tenable is hét Cyber ​​Exposure-bedrijf. Wereldwijd vertrouwen meer dan 24.000 organisaties van alle soorten en maten op Tenable voor het beheren en meten van hun moderne aanvalsoppervlak om cyberrisico’s nauwkeurig te begrijpen en te verminderen. Als bedenker van Nessus bouwde Tenable zijn platform vanaf de grond af om middelen, netwerken en kwetsbaarheden diepgaand te begrijpen, en breidde deze kennis en expertise uit naar Tenable.io om ’s werelds eerste platform te leveren om live zichtbaarheid te geven aan elk actief element op elke computer platform.

Breng uw cyber exposure in kaart met de oplossingen van Tenable


Tenable Nessus ProfessionalTenable Nessus Professional

Identificeer kwetsbaarheden, onjuiste configuraties en malware waarvan aanvallers gebruik kunnen maken om uw netwerk binnen te dringen. Nessus wordt door meer dan één miljoen gebruikers wereldwijd ingezet voor vulnerability, configuratie- en compliance-assessments. Nessus voorkomt aanvallen op het netwerk door kwetsbaarheden en configuratie-problemen te herkennen waarvan hackers gebruikmaken om uw netwerk binnen te dringen.


Tenable.io Cyber Exposure PlatformTenable.io Cyber Exposure

Tenable.io is het online cyber exposure platform voor vulnerability management, met uitgebreide dashboards, rapportages en agent scan mogelijkheden voor security teams. Tenable.io agents verhogen de scanflexibiliteit waardoor het gemakkelijk is om assets te scannen zonder dat daar doorlopende host credentials voor nodig zijn of systemen moeten worden uitgeschakeld. Ook kan er een grootschalige scanfunctionaliteit worden toegepast met zo min mogelijk impact op het netwerk.


Tenable.scTenable.sc SecurityCenter

Tenable.sc (SecurityCenter) is het volledig geïntegreerde managementplatform voor onderzoek naar kwetsbaarheden, bedreigingen en compliancy-afwijkingen dat direct inzicht biedt in de actuele status en hierop snel kan reageren.

Met behulp van het Tenable.sc SecurityCenter kunnen beveiligingsexperts de input van uiteenlopende bronnen, systemen, rapportages, log-bestanden en meer diepgaand analyseren en direct actie ondernemen. Het Tenable.sc platform is de enige oplossing om direct en accuraat beveiligingsfouten, bedreigingen en compliancy-risico’s te ontdekken, inclusief die van mobiele devices, virtuele machines en cloud-diensten.


Mag ik u helpen?

Hallo, ik ben Leonie van Meeteren. Op een toegankelijke manier vertel ik u alles over operationele en technische zaken die komen kijken bij de oplossingen van Tenable. Neem contact met mij op voor een eerste vrijblijvende intake.

Breng uw cyber exposure in kaart met de oplossingen van Tenable

“Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten