Enabling Trust and Business Continuity™

NETSPARKER

Vind automatisch kwetsbaarheden in uw websites en webtoepassingen

NETSPARKER

Dead-accurate web application security scanner

Netsparker Web Application Security ScannerWie werkt met webapplicaties wil dat die applicaties veilig zijn, mede om te voldoen aan de huidige wet en regelgeving. Een automatische scan op beveiligingsfouten, gecombineerd met een handmatige audit garandeert ontwikkelaars en gebruikers die veiligheid. Want aan de hand van een helder inzicht in de status van de beveiliging kunt u direct gerichte actie ondernemen. Dat is Netsparker in het kort.


Netsparker Web Application Security Scanner


Netsparker voert uitgebreide security checks uit op kwetsbaarheden en risico’s. De scanner speurt automatisch, op een zeer nauwkeurige en gebruiksvriendelijke manier naar beveiligingsfouten in websites, webapplicaties en webdiensten. Ook de webserver wordt getest op kwetsbaarheden, waaronder SQL Injection, XSS (Cross Site Scripting), DOM XSS, Command Injection, ASP.NET controles en verschillende http-checks.

Netsparker zoekt met ingebouwde processen voor security onderzoek direct en zeer gedetailleerd naar de echte kwetsbaarheden en risico’s in webapplicaties. Deze securityscanner werkt online (cloud) en vanaf de desktop (of een combinatie hiervan, middels agents). Bovendien biedt Netsparker een scala aan verschillende checks, net waar u behoefte aan heeft: van geavanceerde scanning tot complete en gedetailleerde rapportages.

Netsparker Web Applicatie BeveiligingOmdat Netsparker de automatische check combineert met een handmatige audit is het in staat om alle security issues en kwetsbaarheden uit bijvoorbeeld de OWASP top-10 te identificeren. Een veilig idee!

De concrete voordelen van Netsparker op een rij:

  • Volautomatisch – Ontdek automatisch XSS, SQL Injection en andere kwetsbaarheden in webapplicaties.
  • Superaccuraat – Gebruik je tijd om kwetsbaarheden te elimineren, niet om te controleren of de bevindingen van de scanner kloppen.
  • Schaalbaar – Scan eenvoudig en gelijktijdig 100 tot 1000 webapplicaties.
  • Integratie – Integreer deze veiligheidsscan eenvoudig in SDLC & continuous development systems.

Bekijk de video over Netsparker:Wilt u meer weten over de web applicatie security scanner en de mogelijkheden die dit systeem uw organisatie of web toepassing biedt? Of wilt u een web applicatie security scan laten uitvoeren? Neem dan nu contact op met onze security experts.


Mag ik u helpen?

Hallo, ik ben Henk-Jan Angerman. Op een toegankelijke manier vertel ik u alles over operationele en technische zaken die komen kijken bij het juist inzetten van een tool zoals Netsparker. Neem contact met mij op voor een eerste vrijblijvende technische en operationele intake.

Vrijblijvende intake voor de mogelijkheden van Netsparker

“Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten