Enabling Trust and Business Continuity™

HEIMDAL SECURITY

Ga verder waar antivirus stopt

HEIMDAL SECURITY

Heimdal SecurityDe unieke combinatie van proactieve en reactieve beveiliging van Heimdal Security biedt een nieuwe manier om werkplekken te beschermen tegen hardnekkige malware en gaat verder waar antivirus en firewalloplossingen moeten afhaken.

Heimdal Security lost proactief en volledig automatisch op de achtergrond problemen op met programma’s die een bedreiging voor de beveiliging vormen, zoals Java, Flash, Quicktime en andere software. Daarmee is Heimdal Security de ideale aanvulling op bestaande antivirus- en firewalloplossingen. Heimdal Security beveiligt reactief tegen hackers, geavanceerde malware en geïnfecteerde websites door ongewenst of gevaarlijk internetverkeer automatisch te blokkeren.

Heimdal Security is een effectieve aanvulling op iedere bestaande antivirus- en firewalloplossing en zorgt door de proactieve en innovatieve werkwijze voor een sluitende werkplekbeveiliging. De centrale beheer- en monitorfuncties vereenvoudigen het gebruik van de Heimdal Security-oplossingen in grote bedrijfsomgevingen en bieden een gedegen inzicht in de functionaliteit en beveiliging. U hebt geen zorgen meer over gegevenslekken, onderschepte financiële transacties of besmetting met geavanceerde malware.

Beveilig uw eindpunten met de oplossingen van Heimdal Security


Heimdal Secure-DNS en  VectorN™-bescherming

Wat Heimdal SecureDNS doet is alle informatie verzamelen over malafide plaatsen op het web en iedere web-toegang die u aanroept door ons Secure DNS (Domain Name System) te sturen. Wanneer de website die u wilt gebruiken of iets dat hierop is geplaatst (zoals een reclame-banner) een verbinding wil maken met een malafide ransomware server, domein of website, dan blokkeert Heimdal Security dit.

De VectorN™-bescherming van Heimdal beschermd gegevens tegen compromispogingen en data lekkage. De beveiliging wordt verstrekt door een grondige analyse van alle HTTP-, HTTPS- en DNS-verkeerstromen op elk van de eindpunten. Als gevolg daarvan detecteert Heimdal malware op manieren waarop geen andere eindpuntbeveiliging kan. Heimdal Thor werkt proactief om bedreigingen te ontdekken, zoals APTs, ransomware stammen, botnet recruitment, Trojans en meer. Het blokkeert ze ook totdat ze verwijderd zijn om uw gegevens veilig te houden. Op deze manier worden uw eindpunten beveiligd voor, tijdens en na de ransomware aanval.


Heimdal Patch Management

Het altijd up-to-date hebben en houden van software, zowel systeemsoftware, applicaties als aanvullende software en tools, is een kritiek onderdeel van de totale IT security. Verouderde software kan kwetsbaarheden, lekken en andere onvolkomenheden in zich hebben die in nieuwere versies zijn opgelost. Maar het controleren op updates en deze implementeren op systemen is ook een tijdrovende bezigheid die altijd terugkomt en daarmee een zwaar beslag legt op IT afdelingen. Daarom kiest u voor de Heimdal Patch Management module.

Heimdal Patch Management neemt die zorg geheel uit handen en zorgt voor een volledig geautomatiseerd update-systeem voor systeemsoftware, applicaties en 3rd party software. Heimdal Patch Management bespaart (veel) tijd en kosten, installeert software en houdt dit up-to-date, geheel volgens uw specifieke wensen en behoeften en laat zien waar eventuele kwetsbaarheden en risico’s liggen.


Heimdal Thor AdminPrivilege

Beheer gebruikersprivileges en verzoeken, om uw eindpuntbeveiliging tip-top in orde te hebben. Systeembeheerders verspillen vandaag de dag al snel tot 30% van hun tijd met taken zoals het handmatig in- en uitschakelen van gebruikersrechten. Dit resulteert vaak in het feit dat gebuikers ‘maar alles mogen installeren’. Met de migratie naar ‘de cloud’ zoals Microsoft Office365 en Azure AD blijkt zelfs dat gebruikers lokale administratieve rechten hebben en alles maar mogen installeren. Met Thor AdminPrivilege beheerd en voorkomt u de grootste dreiging van elke organisatie; Insider Threat. De interne dreiging van een vertrouwd maar gecompromitteerd systeem is zeer groot.

Met Thor AdminPrivilege is de organisatie weer ‘in control’ en niet de gebruiker. Sta alleen applicaties toe die uw organisatie echt nodig heeft. Patch deze geautomatiseerd. En beheer verzoeken tot installatie van software, vanuit uw luie stoel met uw mobiel. Alles is mogelijk, wanneer u weer controle heeft.


Mag ik u helpen?

Hallo, ik ben Leonie van Meeteren. Op een toegankelijke manier vertel ik u alles over operationele en technische zaken die komen kijken bij de oplossingen van Heimdal Security. Neem contact met mij op voor een eerste vrijblijvende intake.

Beveilig uw eindpunten met de oplossingen van Heimdal Security

“Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten