De juiste aandacht voor uw informatiebeveiliging™

BEL ONS: 036-53 67 573

Beveiligingsbeleid

Koppelt uw ICT beveiliging aan uw bedrijf

Hoe u uw bedrijf runt, kunnen wij niet zeggen. Hoe uw ICT beveiliging hierop zou moeten aansluiten weten wij wel, want het één is onlosmakelijk verbonden met het ander. Computers, netwerken en bedrijfsinformatie zijn een cruciaal onderdeel van uw bedrijfsvoering. Hoe u deze systemen en gegevens beveiligt is ook een integraal onderdeel van uw beleid. Secwatch heeft een serie diensten ontwikkeld die uw organisatie en de wijze waarop u met ICT en beveiliging omgaat in kaart brengt en wijst op risico’s en kwetsbaarheden. En die natuurlijk de oplossingen biedt om de risico’s te elimineren of te minimaliseren.

Maak van de bescherming van uw ICT systemen en gegevens een vanzelfsprekende alledaagse zaak; voor iedereen en voor altijd. Hoe? Praat eens met de Secwatch specialisten over uw ICT beveiligingsbeleid en ontdek hoe het beter kan.

Voorkeur voor telefonisch contact? Bel: 036-5367 573

Nieuw beveiligingsbeleid op basis van de 21e eeuw

De ontwikkeling van een nieuw beveiligingsbeleid door onze security auditors begint altijd met een gedegen onderzoek. Van een onderzoek naar bestaande kwetsbaarheden in ICT systemen tot de werkprocessen binnen IT afdelingen en in de rest van de organisatie. Onze auditors onderzoeken alle factoren die van invloed kunnen zijn op de beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit van ICT systemen en bedrijfsgegevens.

Ook de mens, een van de lastigste zaken in ICT security, komt hierbij aan bod. Vaak genoemd als de zwakste schakel en een risicofactor is deze ook het element die preventief en actief kan meehelpen met de bescherming van systemen en gegevens. De mens, of beter: uw medewerker, vormt de rode draad in ieder beveiligingsbeleid. In onze onderzoeken en adviezen vormen deze dan ook altijd een belangrijke factor; van gedrag, verantwoordelijkheden en werkwijze tot risico en gevaar.

Compliancy en wet- en regelgeving

Steeds meer bedrijfsactiviteiten worden vanuit centrale overheden of andere instellingen getoetst en gecontroleerd op een juiste werkwijze en behandeling. Hoe veilig zijn uw persoonlijke gegevens opgeslagen, hoe schermt u deze af van indringers, hoe zijn uw openbaar toegankelijke systemen beveiligd en nog veel meer. Het voldoen aan deze regels en wetten dient binnen uw ICT beveiligingsbeleid volledig te zijn ingebed.

De auditors van Secwatch kennen deze digitale wereld als hun broekzak en voorzien u graag van advies. Onze diensten zijn van onschatbare waarde voor de ontwikkeling van uw nieuwe beveiligingsbeleid.