De juiste aandacht voor uw informatiebeveiliging™

BEL ONS: 036-53 67 573

Vulnerability Management

Waarborgen van permanente beveiliging & compliance

De beveiliging van bedrijfsinformatie en het handhaven van procedures is niet eenvoudig.

Vulnerability management (kwetsbaarheidsbeheer) is het waarborgen van een permanente beveiliging door het systematisch opsporen en elimineren van kwetsbaarheden in het netwerk. Dit is een periodieke audit die u bij ons als abonnement kunt afsluiten.

De uitdaging voor elk bedrijf is het handhaven van een veilig, open en onderling verbonden netwerk, waardoor het eenvoudiger wordt om wereldwijd informatie uit te wisselen met klanten, leveranciers en zakelijke partners. Elk bedrijf met een internetaansluiting loopt gevaar door kwetsbaarheden in het netwerk.

De oplossing is het immuun maken van het netwerk voor deze bedreigingen door het kernprobleem te elimineren: De kwetsbaarheden in uw eigen netwerk en organisatie. Kwetsbaarheidsbeheer (Vulnerability Management) betekent het systematisch opsporen en elimineren van deze risico's door het integreren van bepaalde processen of gespecialiseerde beveiligingstools in de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast is het van belang om te onderkennen dat voor gerichte inspanningen en een succesvol kwetsbaarheidsbeheer uw organisatie alle activiteiten moet aansturen vanuit een duidelijk geformuleerd beveiligingsbeleid.

Voorkeur voor telefonisch contact? Bel: 036-5367 573

Middels een dagelijkse, maandelijkse of driemaandelijkse check monitoren en auditen wij de bedrijfsomgeving en/of interne bedrijfsassets op beveiligingslekken, configuratiefouten en kwetsbaarheden. Aan de hand van overzichtelijke rapporten en aanbeveilingen communiceren wij met uw IT-beheerders en IT-manageers de oplossingen en bedrijfsrisico's. Vraag in een geheel vrijblijvend intakegesprek naar de mogelijkheden en kosten voor uw bedrijfsomgeving.

Liever eerst de huidige situatie van uw netwerkinfrastructuur in beeld? Kies voor een vulnerability assessment van Secwatch. Kijk voor meer informatie op onze speciale Vulnerability Assessment pagina.