De juiste aandacht voor uw informatiebeveiliging™

BEL ONS: 036-53 67 573

Dimension

Next-Generation Security Intelligence

WatchGuard Dimension brengt verborgen zaken aan het licht

Watchguard Dimension Threat Intelligence

Zien is geloven, zien is weten, zien is actie ondernemen. Direct. 

Netwerkbeveiliging is niet statisch. Netwerkbeveiliging is een doorlopend en continu veranderend proces. IT-afdelingen moeten snel en accuraat kunnen reageren. Ze moeten kunnen beschikken over inzichten en analyses die zijn gebaseerd op enorme hoeveelheden real-time gegevens, zodat zij het beveiligingsbeleid kunnen aanscherpen en in lijn brengen met de meest recente ontwikkelingen. Rapportages moeten uitsluitsel geven of de security-systemen doen wat ze moeten doen en of het beveiligingsbeleid voldoet. Security intelligence is daarbij essentieel. Welke gegevensstromen bewegen zich door het netwerk? Vormen zij een gevaar? Waar komen eventuele aanvallen vandaan en wat gebeurt er met mijn gegevens? Onze experts beantwoorden deze vragen voor u en maken eventuele problemen inzichtelijk. Zo krijgt u een goed beeld van uw netwerkverkeer en behoudt u de controle.

> Lees meer: WatchGuard Dimension: Next-Generation Security Intelligence

Grote hoeveelheden gegevens worden direct omgevormd tot bruikbare beveiligingsinformatie. In plaats van lange onoverzichtelijke logbestanden biedt WatchGuard Dimension direct een helder visueel overzicht van de actuele status van de netwerkbeveiliging. Wie doet wat, welke sites zijn drukbezocht, welke pc lijkt geïnfecteerd, welke aanvallen vinden er plaats, waar vindt afwijkend netwerkgedrag plaats? De rapportages over de security geven inzicht in trends en ontwikkelingen binnen de bedrijfsnetwerken. Deze rapportages verschaffen niet alleen IT-afdelingen, maar ook het hoger management direct duidelijkheid over de veiligheid van de bedrijfsvoering en welke beslissingen er eventueel genomen moeten worden.

WatchGuard Dimension brings big data visibility to network security, without the associated cost and complexity

WatchGuard Dimension is een ‘cloud ready’ security managementtool en sluit naadloos aan op het WatchGuard Unified Threat Management (UTM)-platform. De WatchGuard Dimension-oplossing bestaat uit een zeer eenvoudig te implementeren alles-in-één virtuele toepassing, die zowel binnen als buiten de eigen organisatie kan worden geplaatst. Secwatch verzorgt de omgeving en tap-unit, zodat u er geen omkijken naar heeft en er geen ingrijpende aanpassingen nodig zijn in uw huidige netwerkomgeving.

Secwatch biedt de WatchGuard Dimension-oplossing aan als service bij netwerkgebruiksanalyses, monitoring, incident response in geval van advanced persistant threats en om het ingaande en uitgaande netwerkverkeer te meten. Dit kan uitgevoerd worden met elke bestaande firewallomgeving. U ontvangt duidelijke en real-time analyses van uw eigen netwerkbeveiliging. Ook ontvangt u een door onze security experts opgestelde rapportage met daarin de belangrijkste trends en ontwikkelingen, aangevuld met duidelijke adviezen voor uw specifieke situatie. Wilt u meer inzage in en controle over uw netwerkomgeving? Neem dan contact met ons op voor meer informatie:

Voorkeur voor telefonisch contact? Bel: 036-5367 573