De juiste aandacht voor uw informatiebeveiliging™

BEL ONS: 036-53 67 573

Secpoint Penetrator

Diepgaande netwerk scanning op kwetsbaarheden

Voorkom dat buitenstaanders toegang krijgen tot uw kostbare data of bedrijfssystemen. De Penetrator van Secpoint gedraagt zich als een echte hacker om de kwetsbaarheden in uw netwerk security aan het licht te brengen, zodat u deze op tijd kunt repareren. De Secpoint Penetrator onderzoekt alle netwerkonderdelen zeer diepgaand middels verschillende penetratietesten en toont u de resultaten in duidelijke overzichten.

Voorkeur voor telefonisch contact? Bel: 036-5367 573

De Penetrator van Secpoint bestaat uit een hardware of virtuele appliance en kan eenvoudig in ieder netwerk worden ingezet. De Penetrator is plug & play, werkt geheel autonoom en is eenvoudig te configureren. De security scanning kent voorgedefinieerde profielen voor onder meer reguliere scans, webscan, HIPAA, OWASP, agressive scan en firewall scans, maar kan ook geheel naar eigen wens worden aangepast. De rapportages in pdf, xml of html zijn helder en compliant met onder meer CVE, Buqtraq en OVSDB.

De Secpoint Penetrator test ieder systeem dat een IP-adres heeft in uw netwerk, lokaal of publiek en ondersteunt routers, firewalls, Windows, Linux, MacOS, printers, mobiele systemen, IP-telefoons en meer. Deze systemen worden zeer indringend gecontroleerd op alle voorkomende kwetsbaarheden, maar ook op applicatie beveiliging, DoS tests, buffer overflow test en Brute Force Attacks.

De Secpoint Penetrator is de ideale security oplossing die uw netwerk vrijwaart van security kwetsbaarheden; als eenmalige audit tool na installatie, maar vooral als continue risico analyse tool die alle kritische netwerkcomponenten constant monitort en test. En die u daar een helder inzicht over geeft.

Meer weten over de Secpoint Penetrator en deze uw netwerk kan helpen te beschermen? Neem dan nu contact met ons op en wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn.