De juiste aandacht voor uw informatiebeveiliging™

BEL ONS: 036-53 67 573

Rapid7

Nexpose en Metasploit

Houdt netwerk kwetsbaarheden onder controle

Weten waar uw netwerk security beter moet, is de eerste stap naar een veilig netwerk. Weten welke risico’s en kwetsbaarheden als eerste moeten worden aangepakt, geeft u de mogelijkheid om effectief en efficiënt te werk te gaan. Rapid7 Nexpose geeft u de middelen om het inzicht en overzicht te krijgen en te behouden in de continu veranderende wereld van netwerkverkeer, internetbedreigingen, systeem- en softwareontwikkelingen, bugs, fixes, patches, risico’s en kwetsbaarheden. Wat gaat goed, wat gaat fout en wat moet eerst.

Voorkeur voor telefonisch contact? Bel: 036-5367 573

Rapid7 Nexpose en Metasploit geven CIO’s en systeembeheerders het broodnodige inzicht waarop zijn hun beslissingen betreffende security maatregelen doeltreffend kunnen bepalen en inzetten. Alleen wanneer je weet waar je het meest kwetsbaar bent, waar de grootste risico’s en bedreigingen zich voordoen, welke prioriteiten moeten worden gesteld en welke middelen je beschikbaar hebt, alleen dan kun je een effectief security beleid instellen en handhaven. Rapid7 biedt die onmisbare tools waarmee organisaties zowel hun security kunnen handhaven en verbeteren, als kunnen blijven voldoen aan de gestelde wet- en regelgeving.

Meer weten over de Rapid7 Nexpose en Metasploit en hoe wij uw netwerk hiermee helpen te beschermen? Neem dan nu contact met ons op en wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn.