De juiste aandacht voor uw informatiebeveiliging™

BEL ONS: 036-53 67 573

QUALYS GUARD

Bringing Continuous Security to the Global Enterprise

Qualys is marktleider op het gebied van on demand oplossingen voor IT-beveiligingsrisico's en compliance beheer; geleverd als een service. De Software-as-a-Service oplossingen van Qualys zijn binnen een paar uur wereldwijd inzetbaar en bieden de klanten een rechtstreeks en doorlopend overzicht van de staat van hun beveiliging en compliance. 

Secwatch is Qualys Guard Certified Specialist. Wij kunnen u assisteren bij implementatie, inrichting en audit begeleiding voor de Qualys producten.

> Lees meer: IT-beveiliging en compliance als dienst

De on-demand benadering door Qualys van IT-beveiliging en compliance stelt organisaties van elke omvang in staat om met succes zowel kwetsbaarheidsbeheer, als overeenstemming met beleid in samenhang aan te pakken en tegelijkertijd de kosten te verminderen en de activiteiten te stroomlijnen. Met de innovatieve benadering van Software as a Service (SaaS) combineert de Qualys Guard® Security and Compliance Suite de vooraanstaande dienst voor kwetsbaarheidsbeheer van Qualys met een uitgebreide compliance-oplossing voor informatietechnologie.

> Lees meer: Kwetsbaarheids- en risicobeheer operationaliseren: on demand

QualysQualys Guard® Vulnerability Management (VM) automatiseert de levenscyclus van network auditing en kwetsbaarheids-beheer binnen de gehele onderneming, waaronder netwerkverkenning en cartering, prioriteiten toewijzen aan assets, rapportage van de beoordeling van kwetsbaarheden, en het volgen van oplossingen volgens bedrijfsrisico. Aangestuurd door de grootste KnowledgeBase in de bedrijfstak levert QualysGuard doorlopende bescherming tegen de nieuwste wormen en bedreidingen van de veiligheid zonder de uitgebreide kosten en problemen rond het gebruik van bronnen die aan traditionele software zijn verbonden. Als on demand Software-as-a-Service (SaaS) oplossing ontbreekt een te beheren infrastructuur.

QualysGuard VM stelt kleine en grote organisaties in staat om hun kwetsbaarheden effectief te beheren en de controle over de netwerkbeveiliging te behouden met gecentraliseerde rapporten, gecontroleerde oplossingen en volledige workflow-mogelijkheden met trouble tickets. QualysGuard levert uitgebreide rapporten over kwetsbaarheden waaronder bedreigingsniveaus, schattingen voor de hersteltijd en de invloed op de bedrijfsvoering, plus trendanalyses voor beveiligingsproblemen.

Door voortdurend en proactief alle toegangspunten tot het netwerk te controleren, beperkt de QualysGuard VM de tijd aanzienlijk die managers nodig hebben voor het onderzoeken, scannen en herstellen van openingen in het netwerk en stelt het bedrijven in staat om kwetsbaarheden in het netwerk aan te pakken voordat hier misbruik van kan worden gemaakt.

Voor meer informatie of een advies op maat, neem direct contact met ons op.

Voorkeur voor telefonisch contact? Bel: 036-5367 573