De juiste aandacht voor uw informatiebeveiliging™

BEL ONS: 036-53 67 573

Netsparker

False-Positive Free Web Application Security Scanner

Netsparker is de enige security scanner voor web applicaties die gegarandeerd gevrijwaard is van false-positives en dus geen kostbare tijd verspilt aan onnodig onderzoek of controles. Door gebruik te maken van ingebouwde processen voor security onderzoek detecteert de online security scanner direct en zeer gedetailleerd de daadwerkelijke kwetsbaarheden en risico’s in web applicaties. Netsparker biedt een zeer uitgebreid scala aan web security scanning mogelijkheden, uiteenlopend van geavanceerde scanning en volledige HTML5 ondersteuning, tot complete en gedetailleerde rapportages.

Voorkeur voor telefonisch contact? Bel: 036-5367 573

Netsparker biedt ontwikkelaars en gebruikers van web applicaties zeer uitgebreide mogelijkheden voor security controles op kwetsbaarheden en risico’s om te komen tot een veilige online applicatie. De onderliggende webserver wordt tevens getest op kwetsbaarheden, waaronder SQL Injection, XSS (Cross Site Scripting), DOM XSS, Command Injection, ASP.NET controles en verschillende http-checks. In combinatie met een handmatige audit is Netsparker in staat om alle security issues en kwetsbaarheden uit OWASP Top 10 te identificeren. Netsparker geeft een duidelijk inzicht in de status van de security van een web applicatie en de webserver waardoor direct gerichte acties kunnen worden ondernomen.

Wilt u meer weten over de Netsparker web applicatie security scanner en de mogelijkheden die dit uw organisatie of web toepassing biedt? Neem dan nu contact op met onze security expert.