De juiste aandacht voor uw informatiebeveiliging™

BEL ONS: 036-53 67 573

Dradis Professional

Professionele security rapportages

Dradis Professional maakt snel en eenvoudig gestandaardiseerde en professionele security rapportages. Het integreert zowel met MS Word als HTML om op uiterst eenvoudige wijze bestaande rapporten automatisch in één klik om te zetten naar templates die nadien kunnen worden aangepast en hergebruikt. De rapportages kunnen geheel naar eigen inzicht en vorm worden gedefinieerd en aangepast, inclusief schermafdrukken en eigen huisstijl.

Voorkeur voor telefonisch contact? Bel: 036-5367 573

De Dradis Pro rapporten kunnen direct gebruik maken van de output van verschillende security tools, zoals Acutenix, Nessus, Nmap, Nexpose, Qualys en OpenVAS, en deze combineren tot één helder en overzichtelijk rapport. Tijdens het aanpassen en werken met de rapporten werkt Dradis Pro de gegevens continue bij, zodat direct inzicht wordt verkregen van de uiteindelijke resultaten.

Volg de standaard security methodologieën van Dradis Pro en vergeet nooit meer bepaalde onderdelen of taken uit voeren. Er zijn standaard zaken voor OSSTMM v3, OWASP web testen, OWASP Top 10 2013, de SANS SWAT checklist of voeg eigen methodes toe met de methodologie editor. De voortgang volgens de methodologieën wordt tijdens het verwerken van de rapportages inzichtelijk weergegeven.

Werk samen met meer personen aan rapportages en iedereen is continue op de hoogte van ieders aanpassingen. Teamwork en security krijgen zo een geheel nieuwe dimensie.

Meer weten over de Dradis Pro en de rapportage mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op en wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn.