De juiste aandacht voor uw informatiebeveiliging™

BEL ONS: 036-53 67 573

Website Security Check

Inzicht in veiligheid en kwetsbaarheid van uw online business.

Website Security Check: inzicht in veiligheid en kwetsbaarheid van uw online business.

Een Website Security Check vertelt u direct hoe uw online business is beveiligd tegen gegevensmisbruik en waar risico’s en kwetsbaarheden liggen. Of het nu een website, een webwinkel, extranet, webmail, een klantenportal of andere online diensten betreft, optimale website security is een eerste vereiste. De Secwatch Website Security Check geeft u inzicht en biedt de noodzakelijke handvatten.

Voorkeur voor telefonisch contact? Bel: 036-5367 573

Website Security Check

Hebt u het overzicht nog?

  • Welke software en welke open source libraries zijn er in gebruik?
  • Zijn ze allemaal up-to-date?
  • Zit er in de combinatie van software-modules geen security bug?
  • Kunnen hackers echt niet binnenkomen op uw systeem?
  • Hoe kwetsbaar bent u?

De Secwatch Website Security Check gebruikt een breed scala aan testprocedures om online web applicaties diepgaand te onderzoeken; waarbij de meest voorkomende kwetsbaarheden direct worden geïdentificeerd. De Website Security Check is geschikt voor iedere organisatie van elke mogelijk grootte en met verschillende activiteiten.

Hoe voeren wij de Web Security Check uit? >

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste professionele scan engines die er zijn, zoals Qualys, NetSparker, Acunetix, Tenable, BurpSuite en SecPoint. Daarnaast gebruiken wij specifieke open source software van onder andere backtrack, OpenVAS, WebSecurify en NMAP.

Met de Secwatch Website Security Check wordt intensief getest op alle bekende kwetsbaarheden, die onder andere zijn opgenomen in de OWASP en WASC-TC standaarden. Hieronder vallen ‘SQL injection’, ‘cross-site scripting’, SSL checks en andere configuratiefouten in de website of applicatie. Klik hier voor meer informatie over SQL inection.

De door ons gebruikte scan engines combineren patroonherkenning en waargenomen gedrag om mogelijke kwetsbaarheden nauwkeurig te identificeren en te verifiëren. Hierbij maken wij gebruik van diverse geautomatiseerde controlepunten, aangevuld met handmatige validatiechecks.

Door onze combinatie van gedetailleerde automatische processen met handmatige validatie op basis van onze kennis en ervaring zijn onze resultaten zeer nauwkeurig. Een bevestigde kwetsbaarheid nooit een false-positive.

Overzichtelijke rapportage met handmatige risicoclassificatie & technische duiding >

Onze bevindingen uit de Website Security Check worden overzichtelijk gepresenteerd in een uitgebreide rapportage met alle onderzoeksgegevens, uitleg over de gevonden resultaten en met concrete oplossingen en aanbevelingen.

Onze securitydeskundigen interpreteren en vertalen de resultaten in een managementrapportage naar bedrijfsrisico’s die grafisch in kaart worden gebracht. U ontvangt een gedetailleerd advies over de te nemen stappen om de risico’s te minimaliseren.

Wilt u zeker weten dat uw online business veilig is? De Secwatch Website Security Check geeft u het antwoord. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Voorkeur voor telefonisch contact? Bel: 036-5367 573