De juiste aandacht voor uw informatiebeveiliging™

BEL ONS: 036-53 67 573

Waarom Secwatch,

als u het ook zelf kunt?

Allesomvattende ICT beveiliging is een vak apart en Secwatch is hierin gedurende de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een alom gerespecteerde naam. Vele organisaties uit verschillende marksegmenten, lokale overheden, multinationals en non-profit organisaties, schakelden reeds de beveiligingsexpertise van Secwatch in bij het bepalen van hun beveiligingsbeleid en voor het inzichtelijk maken van hun bedrijfsrisico’s en kwetsbaarheden.

  • Voor een echt goed beveiligingsbeleid is expertise nodig – Secwatch heeft die.
  • Voor helder inzicht in gevaren en internetdreigingen is expertise nodig – Secwatch biedt u die.
  • Voor een passend advies voor oplossingen tegen cybercrime is expertise nodig – de mensen van Secwatch dus.

Neem geen onnodige risico’s en schakel de security experts van Secwatch nu in.

Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek over uw ICT beveiliging. Wij laten u dan graag zien dat een brede ICT beveiliging veel verder gaat dan u ooit had gedacht en dat grote gevaren soms in kleine hoekjes kunnen zitten.

Voorkeur voor telefonisch contact? Bel: 036-5367 573

De security experts van Secwatch voor raad en daad

Wij geven niet alleen advies, wij zorgen vooral voor kennisoverdracht. Onze security experts zijn getraind en gecertificeerd op de hoogste niveaus op het gebied van databeveiliging, cybercrime, internettechnologieën en onderzoeksmethodieken. Maar wij spreken niet alleen op technisch vlak, we kijken ook naar de mens en de organisatie: vaak de zwakke schakel in de beveiliging van belangrijke gegevens en systemen. Dankzij onze uitgebreide ervaring doorgronden wij bestaande procedures en helpen wij u een nieuw, beter beveiligingsbeleid te ontwikkelen dat de organisatie steunt in de bescherming van haar kostbaarste bezit, zoals confidentiële persoonsgegevens of intellectueel eigendom.

Onze visie is helder: ICT veiligheid boven alles

Wij zijn gespecialiseerd in één ding: het adviseren in ICT beveiliging en daar zijn wij heel goed in. Secwatch is de partner die samen met u risico’s en gevaren in kaart brengt en hier oplossingen voor biedt. Als leverancier van security expertise, werken wij vooral met u samen om te komen tot een security oplossing die aansluit op uw eigen bedrijfsvoering en die zowel direct als voor lange termijn effectief is.

Aarzel niet te lang en schakel onze experts in voor een heldere blik op uw informatiebeveiliging – neem nu contact met ons op:

Voorkeur voor telefonisch contact? Bel: 036-5367 573