De juiste aandacht voor uw informatiebeveiliging™

Oplossingen

Oplossingen

Oplossingen voor vulnerability management & SIEM

Daadkrachtige tools garanderen de veiligheid van uw systemen. Goede software is dan ook een absolute must. Net als het continu monitoren van de status van informatiebeveiliging. Wij werken nauw samen met leveranciers en ontwikkelaars van oplossingen die hun toegevoegde waarde op vlak van security bewezen hebben. Hun software is een waardevolle aanvulling op onze kennis en expertise. Wij zijn officieel partner van onze leveranciers; onze mensen zijn speciaal getraind en gecertificeerd.

Meer dan software

Bedrijven willen – terecht – alles uit de software halen wat erin zit. Maar er komt meer bij kijken dan alleen de aanschaf van een goede tool. De echte waarde zit hem in de interpretatie van de gegevens, het beoordelen van de impact daarvan en het nemen van de juiste stappen. En daarin zit hem net de moeilijkheid.

SECWATCH kan de software optimaal zijn werk laten doen. Wij installeren de software, stemmen de inrichting af op uw wensen en stroomlijnen de configuratie helemaal met uw infrastructuur. Zodat u de mogelijkheden van de tools maximaal kunt benutten. Die mogelijkheden variëren van vulnerability en risk management tot intelligente SIEM online monitoring en rapportage.


ZET JE DATASTROMEN OM IN CONCRETE INZICHTEN MET INSIGHTIDR SIEM

Honderden triviale meldingen parseren… Een berg gegevens beheren… Handmatig informatie doorsturen vanuit je eigen endpoints… Dat is nu verleden tijd. InsightIDR geeft je direct het inzicht dat je nodig hebt om razendsnel de juiste beslissingen te nemen in de cyclus van SIEM incidentherkenning en respons.

Verder lezen

Live vulnerability management and endpoint analytics

Met deze vulnerability beheermodule bepaal je exact hoe urgent een ontdekte kwetsbaarheid is. Nexpose geeft je duidelijk inzicht in waar je moet beginnen: hoe gedateerd of recent is de kwetsbaarheid, wat is erover bekend en welke malware kits helpen je bij het beoordelen van de kwetsbaarheden. Hierdoor zorg je ervoor dat de kwetsbaarheid met het hoogste risico altijd als eerste wordt opgelost.

Verder lezen

Wie werkt met webapplicaties wil dat die applicaties veilig zijn.

Een automatische scan op beveiligingsfouten, gecombineerd met een handmatige audit garandeert ontwikkelaars en gebruikers die veiligheid. Want aan de hand van een helder inzicht in de status van de beveiliging kunt u direct gerichte actie ondernemen. Dat is Netsparker in het kort.

Verder lezen

“Door de SECWATCHED™-certificering kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten

SecWatch