De juiste aandacht voor uw informatiebeveiliging™

Oplossingen

Concrete oplossingen voor uw informatiebeveiliging

Oplossingen

SECWATCH Oplossingen en ProductenNaast bewustwording zijn security operations in combinatie met gedragsanalyse belangrijke instrumenten. Daadkrachtige tools zorgen voor de veiligheid van uw systemen. Goede software is dan ook een absolute must. Net als het continu monitoren van de status van informatiebeveiliging. Wij werken nauw samen met leveranciers en ontwikkelaars van oplossingen die hun toegevoegde waarde op vlak van security bewezen hebben. Hun software is een waardevolle aanvulling op onze kennis en expertise. Wij zijn officieel partner van onze leveranciers; onze mensen zijn speciaal getraind en gecertificeerd.


SIEM, UBA, DLP, CASB en IAM, hoe is dat voor een alfabetsoep! Bedrijven willen – terecht – alles uit de software halen wat erin zit. Maar er komt meer bij kijken dan alleen de aanschaf van een goede tool. De echte waarde zit hem in de analyse en interpretatie van de gegevens, het beoordelen van de impact daarvan en het nemen van de juiste stappen. En daarin zit hem net de moeilijkheid. SECWATCH kan de software optimaal zijn werk laten doen.

Verder lezen

InsightIDR levert concrete inzichten met SIEM.

De enorme hoeveelheid data waarover u dankzij SIEM kunt beschikken is fantastisch. De keerzijde is dat het u en uw medewerkers ontzettend veel werk oplevert. Alle meldingen moeten immers gecheckt. De kosten kunnen daardoor snel toenemen. InsightIDR voorkomt dat. InsightIDR geeft u met alle data die SIEM levert het inzicht om snel en accuraat de juiste beslissingen te nemen.

Verder lezen

Live vulnerability management en endpoint analytics.

Hoe urgent een ontdekte kwetsbaarheid is bepaalt u met Rapid7 InsightVM. Met Nexpose bepaalt u vervolgens hoe u aan de slag gaat: wat is er bekend over deze kwetsbaarheid, hoe recent is hij en welke malware kits kunnen helpen om dat te beoordelen? Met deze beheermodule weet u zeker dat u de kwetsbaarheid met het hoogste risico als eerste oplost.

Verder lezen

Wie werkt met webapplicaties wil dat die applicaties veilig zijn.

Netsparker voert niet alleen een automatische scan uit op beveiligingsfouten, inclusief een handmatige check, maar geeft direct ook inzicht in de actuele status van de beveiliging. Daardoor kunt u direct gericht actie ondernemen. Die nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid maken Netsparker tot een van de meest effectieve webapplicatie security scanners.

Verder lezen

“Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten