Oplossingen

Oplossingen voor vulnerability management

Daadkrachtige tools garanderen de veiligheid van uw systemen. Goede software is dan ook een absolute must. Net als het continu monitoren van de status van informatiebeveiliging. Wij werken nauw samen met leveranciers en ontwikkelaars van oplossingen die hun toegevoegde waarde op vlak van security bewezen hebben. Hun software is een waardevolle aanvulling op onze kennis en expertise. Wij zijn officieel partner van onze leveranciers; onze mensen zijn speciaal getraind en gecertificeerd.

Meer dan software

Bedrijven willen – terecht – alles uit de software halen wat erin zit. Maar er komt meer bij kijken dan alleen de aanschaf van een goede tool. De echte waarde zit hem in de interpretatie van de gegevens, het beoordelen van de impact daarvan en het nemen van de juiste stappen. En daarin zit hem net de moeilijkheid.

SECWATCH kan de software optimaal zijn werk laten doen. Wij installeren de software, stemmen de inrichting af op uw wensen en stroomlijnen de configuratie helemaal met uw infrastructuur. Zodat u de mogelijkheden van de tools maximaal kunt benutten. Die mogelijkheden variëren van vulnerability en risk management tot online monitoring en rapportage.

 

“Door de SECWATCHED™-certificering kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten

SecWatch