Penetratietest

Een Secwatch penetratietest bevestigt uw beveiliging

Penetratietest

Kwetsbaarheden zichtbaar met een penetratietest

Privacygevoelige informatie moet veilig in uw systeem staan. Daar rekenen uw klanten en partners op. En dat wilt u zelf natuurlijk ook. Weet u zeker dat u die veiligheid kunt garanderen?

Een penetratietest, kortweg pentest, legt de zwakke plekken in uw infrastructuur of webapplicaties genadeloos bloot. Waar werkt de IT security niet zoals die zou moeten werken? Waar zijn uw systemen kwetsbaar? Bent u zich bewust van de risico’s die u daarmee loopt? Wat kan de impact zijn van een inbraak?

Penetratietest: offensief of defensief

Wij pakken zo’n kwetsbaarhedenonderzoek offensief (red team) of defensief (blue team) aan. Offensief betekent dat onze gecertificeerde ethische hackers op alle mogelijke manieren in uw systeem proberen in te breken. Zij laten zien waar uw systeem kwetsbaar is en welke risico’s daarmee gemoeid zijn.

Bij de defensieve methode kijken we meer naar het systeem zelf, naar de inrichting van de beveiliging. Waar zitten de kwetsbaarheden in het netwerk en bij de computers?

Concrete adviezen met een kwetsbaarhedenonderzoek

In beide gevallen kunt u met de bevindingen en aanbevelingen de IT-beveiliging optimaal inrichten of het beveiligingsbeleid waar nodig aanscherpen.

Wij geven u bovendien direct concrete adviezen om uw informatiebeveiliging te verbeteren. Wel zo praktisch. Want weten dat het veiliger kan is één. Die veiligheid op orde hebben: dat is wat wij écht willen.

Waar zit het lek in úw beveiliging?  DOE DE CHECK!

“Door de SECWATCHED™-certificering kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten

SecWatch