De juiste aandacht voor uw informatiebeveiliging™

BEL ONS: 036-53 67 573

Penetratietest

Een Secwatch penetratietest bevestigt uw beveiliging

Een penetratietest, kortweg pentest genoemd wordt in nauw overleg met u uitgevoerd en controleert op verschillende manieren en met verschillende middelen of toegang tot uw systemen of informatie kan worden verkregen. Deze test laat zien of uw IT beveiliging doet wat het zou moeten doen. Waar liggen uw risico's en hoe kwetsbaar is uw beveiliging eigenlijk? Een Secwatch pentest wordt uitsluitend uitgevoerd door onze gecertificeerde security experts en zij controleren uw beveiliging op een groot aantal gebieden zoals ook een hacker dat zou doen: door trachten in te breken.

De penetratietest van Secwatch vormt een belangrijk onderdeel van onze "Vulnerability Assessment & Penetratietest"-dienstverlening.

Wanneer u echt zekerheid wilt hebben, neem dan nu contact met ons op.

Voorkeur voor telefonisch contact? Bel: 036-5367 573

De Secwatch pentest biedt zekerheid in IT security

De pentest is een kwetsbaarheidsonderzoek dat door veel organisaties wordt vergeten, maar dat een bijzonder belangrijke rol speelt. Inbraken op uw informatie en systemen zijn namelijk niet altijd zichtbaar of merkbaar. De wetenschap hiervan is echter belangrijk voor een mogelijke versterking van de beveiliging of aanpassing op het security beleid.

Hoe kan Secwatch uw problemen voorkomen?

Een hacker denkt anders. Een hacker geeft niet snel op, gaat er van uit dat toegang altijd mogelijk is en helaas blijkt dit in de praktijk vaak de waarheid. Hij zoekt op plaatsen die u niet verwacht en gebruikt middelen die u niet kent. Onze security experts zijn gecertificeerde ethical hackers en zijn thuis in die wereld van hackers. Met zowel handmatige acties als geautomatiseerde systemen vuren zij binnen de Secwatch pentest allerlei aanvallen op uw beveiliging af om te ontdekken of deze hiertoe bestand is.

Weet waar u kwetsbaar bent en doe er iets aan.

Met onze heldere en gedetailleerde rapportage weet u waar uw huidige beveiliging nog kan worden verbeterd en waar nog kwetsbaarheden liggen. Ons rapport geeft u en uw organisatie de handvatten om daar concreet iets aan te doen, zowel op systeemniveau als beleidsmatig. Loop geen onnodige risico’s met uw informatiesystemen en neem nu contact met ons op voor een Secwatch pentest op uw systemen. Beter nu dan te laat.

Voorkeur voor telefonisch contact? Bel: 036-5367 573