Enabling Trust and Business Continuity™

Kennissessie 10 oktober 2019

Meld je nu aan voor onze gratis kennissessie op 10 oktober in het WTC in Almere.

Kennissessie 10 oktober 2019

Leer hoe je eenvoudig en veilig naar de cloud kunt migreren én op welke manier je veilig en productief beheerrechten kan beheren voor zowel gebruikers als systeembeheerders.

Tijdens deze SECWATCH-kennissessie in het WTC in Almere spreken Lex Hoogendoorn van Aumatics en Valentin Stilling van Heimdal Security.

Sprekers

Lex Hoogendoorn rekent af met een aantal vooroordelen over de migratie van data en applicaties naar de cloud. Want overstappen blijkt ondanks de flexibiliteit, de hoge mate van veiligheid en vaak ook lagere kosten van de cloud toch een lastig traject. Lex laat zien hoe data en applicaties uitstekend beschermd en beheersbaar zijn in de cloud.

Valentin Stilling zal vertellen hoe organisaties het beste kunnen omgaan met het geven van beheerrechten aan alle gebruikers, waar grote risico’s aan kleven.  Mensen blijken verreweg het grootste veiligheidsrisico te zijn, zonder dat ze dat zelf weten. Afsluiting met best practices.

Kennis delen

Cybersecurity is continu in beweging. Er komen nieuwe bedreigingen, nieuwe technieken en wetgeving wordt regelmatig aangescherpt. Wij zitten ‘bovenop het nieuws’ en willen onze waardevolle kennis delen met onze klanten en andere geïnteresseerden.

We zien je graag op 10 oktober! Introducées zijn ook welkom. We vinden het leuk als je een collega of relatie meeneemt die graag bijgepraat wil worden over deze thema’s. Je kunt hem of haar ook aanmelden via onderstaand formulier.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer: donderdag 10 oktober
Start: 10:00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
Duur: twee uur, aansluitend lunch
Waar: WTC Almere, P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
Toegang is gratis – aanmelden noodzakelijk.

Aanmelden

    Velden met een * zijn verplicht.

    Klik op bovenstaande button om je aan te melden. Deelname is gratis en vrijblijvend. We houden je daarna ook op de hoogte van volgende events georganiseerd door SECWATCH. Zie ook onze privacyverklaring.

    We zien je graag op 10 oktober in het WTC Almere!

    “Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

    - Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten