Enabling Trust and Business Continuity™

Zorgcentrum Buitenhaeghe ontvangt rolstoelfietsen

Zorgcentrum Buitenhaeghe ontvangt rolstoelfietsen

Almere, 14 januari 2019 | Stichting Vrienden van Buitenhaeghe heeft twee rolstoelfietsen overhandigd aan zorgcentrum Buitenhaeghe in Almere. Met de rolstoelfietsen kunnen bewoners, die niet meer zelf kunnen fietsen of lange stukken kunnen lopen, toch een stukje fietsen.

secwatch sponsorship Stichting Vrienden van Buitenhaeghe

Vorig jaar ontving Stichting Vrienden van Buitenhaeghe een mooie donatie van het Ridderfonds. De Stichting besloot om van deze donatie rolstoelfietsen voor de bewoners aan te schaffen. Dankzij een gift van het Almeerse bedrijf SECWATCH konden ook de nodige accessoires bij de rolstolfietsen worden gekocht. SECWATCH heeft in 2017 ook de toen opgeleverde DUO-Fiets mede gesponsord. Henk-Jan Angerman van SECWATCH; “We zijn erg trots en dankbaar dat we dit kunnen doen. We geven zo deze mensen en hun familie de mogelijkheid samen buiten te genieten. Zo kunnen wij samen met de Stichting Vrienden van Buitenhaeghe een bijdrage leveren aan de levensvreugde van de bewoners.” 

Zorgcentrum Buitenhaeghe is een verzorg- en verpleeghuis van Leger des Heils Flevoland. Buitenhaeghe biedt een thuis aan mensen van ongeveer 50 jaar en ouder die somatische en/of psychogeriatrische zorg nodig hebben. Stichting Vrienden van Buitenhaeghe wil graag een bijdrage leveren aan de levensvreugde van de bewoners. De Stichting staat los van het Leger des Heils en is geheel afhankelijk van de giften van particulieren en bedrijven.

Kijk voor meer informatie op www.svvbuitenhaeghe.nl.

“Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten