Enabling Trust and Business Continuity™

SECWATCH-kennissessie: Veilig in de cloud

SECWATCH-kennissessie: Veilig in de cloud

Leer hoe je eenvoudig en veilig naar de cloud kunt migreren én op welke manier je veilig en productief beheerrechten kan beheren voor zowel gebruikers als systeembeheerders.

Tijdens deze SECWATCH-kennissessie in het WTC in Almere spreken Lex Hoogendoorn van Aumatics en Valentin Stilling van Heimdal Security.

SPREKERS

Lex Hoogendoorn rekent af met een aantal vooroordelen over de migratie van data en applicaties naar de cloud. Want overstappen blijkt ondanks de flexibiliteit, de hoge mate van veiligheid en vaak ook lagere kosten van de cloud toch een lastig traject. Lex laat zien hoe data en applicaties uitstekend beschermd en beheersbaar zijn in de cloud.

Valentin Stilling zal vertellen hoe organisaties het beste kunnen omgaan met het geven van beheerrechten aan alle gebruikers, waar grote risico’s aan kleven.  Mensen blijken verreweg het grootste veiligheidsrisico te zijn, zonder dat ze dat zelf weten. Afsluiting met best practices.

KENNIS DELEN

Cybersecurity is continu in beweging. Er komen nieuwe bedreigingen, nieuwe technieken en wetgeving wordt regelmatig aangescherpt. Wij zitten ‘bovenop het nieuws’ en willen onze waardevolle kennis delen met onze klanten en andere geïnteresseerden.

Schrijf je hier in: KENNISSESSIE 10 OKTOBER 2019

“Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten