Enabling Trust and Business Continuity™

Ontdek een hackpoging in seconden

Ontdek een hackpoging in seconden

Meld je nu aan voor onze kennissessie op 28 februari in het WTC in Almere. Leer hoe je een hackpoging op webapplicaties binnen 50 milliseconden kunt ontdekken én hoe je als SaaS provider kunt aantonen dat de kwaliteit van je uitbestede processen in control zijn.

Tijdens deze eerste SECWATCH-kennissessie in het WTC in Almere komen twee externe gastsprekers: Ruben van Vreeland van BitSensor en Robert Johan van Soll-IT.

Sprekers
Ruben van Vreeland zal uitleggen hoe je een hackpoging nu binnen milliseconden kunt ontdekken, in plaats van na een aantal maanden. Die snelheid is van cruciaal belang voor de AVG, omdat een datalek wettelijk gezien binnen 72 uur na ontdekking moet worden gemeld. Je leert over de gebruikte machine-learningtechnieken, de analyse van request en response, hoe correlaties worden gemaakt en hoe een hack-profiel wordt opgebouwd.

Aansluitend legt Robert Johan uit hoe je als SaaS-provider met een ISAE 3402 of ISAE 3000 verklaring aan klanten en prospects kunt aantonen dat de kwaliteit van de uitbestede processen aantoonbaar in control is. Robert Johan zal uitleggen hoe het proces tot de totstandkoming van een ISAE 3402/3000 eruit ziet en waarom organisaties steeds meer behoefte hebben aan dergelijke verklaringen.

Kennis delen
Cybersecurity is continu in beweging. Er komen nieuwe bedreigingen, nieuwe technieken en wetgeving wordt regelmatig aangescherpt. Wij zitten ‘bovenop het nieuws’ en willen onze waardevolle kennis over dat onderwerp delen met onze klanten en andere geïnteresseerden.

We zien je graag op 28 februari! Introducées zijn ook welkom. We vinden het leuk als je een collega of relatie meeneemt die graag bijgepraat wil worden over deze thema’s. Je kunt hem of haar ook aanmelden via dit formulier.


PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer: donderdag 28 februari
Start: 10:00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
Duur: twee uur, aansluitend lunch
Waar: WTC Almere, P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
Toegang is gratis – aanmelden noodzakelijk.

“Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten