Enabling Trust and Business Continuity™

Websecurity Vulnerability Management

Webapplicatie beveiliging

Websecurity Vulnerability Management

Websecurity Vulnerability ManagementWie werkt met webapplicaties en mobiele applicaties wil dat die applicaties veilig zijn, mede om te voldoen aan de huidige wet en regelgeving en industriestandaarden zoals de AVG en ISO27001. Een automatische scan op beveiligingsfouten, gecombineerd met een handmatige audit geeft ontwikkelaars en gebruikers gedegen inzicht in de veiligheid van hun applicaties.

Want aan de hand van een helder inzicht in de status van de beveiliging kunt u direct gerichte actie ondernemen. We richten een passend Vulnerability Management proces in op basis van de OWASP-richtlijnen en stroomlijnen de configuratie met uw werkomgeving. Dat is onze Websecurity Vulnerability Management dienst in het kort.

Neem contact op voor meer informatie over onze Websecurity Vulnerability Management dienst


Maandelijks voeren wij uitgebreide securitychecks uit op kwetsbaarheden en risico’s, zowel black-box als grey-box. Onze scanners speuren automatisch, op een uiterst nauwkeurige en tegelijkertijd gebruiksvriendelijke manier, naar beveiligingsfouten in websites, webapplicaties en webservices. We testen bijvoorbeeld op SQL Injection, XSS (Cross Site Scripting), DOM XSS, Command Injection en voeren ASP.NET controles uit. Ook testen we de webserver op kwetsbaarheden en voeren we verschillende http-checks uit. Een websecurity expert controleert vervolgens handmatig alle kritieke en hoogrisicobevindingen.

U ontvangt elke maand een heldere rapportage met concrete aanbevelingen op basis van een handmatig opgestelde Real World Risk-Rating van onze expert. Ook het rapport is helemaal op maat gemaakt en inclusief identificatie van alle security issues en kwetsbaarheden uit de OWASP top-10. Wij kiezen nadrukkelijk voor een rapport op maat omdat onze experts dan de juiste waarde kunnen toekennen aan de bevindingen. Met deze risico-inventarisatie kunt u gerichte stappen ondernemen zonder tijd te verliezen aan validatie of controle wat bij een standaardrapportage met een standaard risico-inschatting van de scanner wel het geval zou zijn.

De concrete voordelen van onze Websecurity Vulnerability Management dienst op een rij:

  • Ontdek automatisch XSS, SQL Injection, Server Side Request Forgery (SSRF), Out-of-Band, en andere kwetsbaarheden in webapplicaties
  • Alle security issues en kwetsbaarheden uit de OWASP top-10 worden geïdentificeerd
  • Gebruik je tijd om kwetsbaarheden te elimineren, niet om te controleren of de bevindingen van de scanner kloppen
  • Handmatige validatie door websecurity expert van kritieke en hoge bevindingen maar ook van high-impact constateringen
  • U ontvangt een op maat gemaakte rapportage met real world risk scenario
  • Integreer deze veiligheidsscan eenvoudig in SDLC & continuous development systems

ISO 27001Mag ik u helpen?

Hallo, ik ben Marc Ligthart. Op een toegankelijke manier vertel ik u alles over de operationele zaken die komen kijken bij Websecurity Vulnerability Management. Neem contact met mij op voor een eerste vrijblijvende intake.

Vrijblijvende intake voor uw Websecurity Vulnerability Management

“Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten