De juiste aandacht voor uw informatiebeveiliging™

Vulnerability Management

Waarborgen van permanente beveiliging & compliance

Vulnerability Management

Opsporing en eliminatie van netwerkrisico’s

U wilt eenvoudig wereldwijd informatie uitwisselen met klanten, leveranciers en zakelijke partners via een veilig, open en onderling verbonden netwerk. Elke (online) netwerk heeft ook een kwetsbare kant. Het aantal bedreigingen neemt toe en het IT-landschap verandert voortdurend. Het tempo waarin organisaties alle risico’s en kwetsbaarheden moeten identificeren en, nog belangrijker, aanpakken is nauwelijks bij te benen. Met een gedegen kwetsbaarheidsbeheer (Vulnerability Management) verkrijgt u direct de juiste inzage.

Bescherm het netwerk met vulnerability management

Om het netwerk immuun te maken voor bedreigingen moeten de risico’s systematisch opgespoord en gemitigeerd of geëlimineerd worden: dit noemen we kwetsbaarheidsbeheer of Vulnerability Management. SECWATCH biedt met gespecialiseerde beveiligingstools, aangevuld met handmatige controles door onze experts, voor elke organisatie een passend Vulnerability Management proces. Op deze manier wordt de beveiliging van bedrijfsinformatie en de handhaving van procedures en wet- en regelgeving vereenvoudigd.

Hoe werkt vulnerability management?

Wij monitoren en auditen de bedrijfsomgeving en/of de interne bedrijfsassets op beveiligingslekken, configuratiefouten, kwetsbaarheden en compliance. U ontvangt daarvan maandelijks een duidelijk rapport met aanbevelingen. Ook kunt u zelf inloggen op het security-dashboard om rapportages te maken. De oplossingen en aanbevelingen bespreken wij met uw IT-management. Succesvol kwetsbaarheidsbeheer hangt namelijk samen met een duidelijk geformuleerd beveiligingsbeleid.

Lees hier meer over onze InsightVM kwetsbaarheidsbeheer-oplossing en onze InsightIDR SIEM-oplossing, of neem contact op voor een vrijblijvende intake.

“Door de SECWATCHED™-certificering kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten

SecWatch