Enabling Trust and Business Continuity™

ESET NOMINEERT SECWATCH VOOR DRIE AWARDS

ESET NOMINEERT SECWATCH VOOR DRIE AWARDS

Duurzaam samenwerken met deskundige partners: dat is niet alleen een van de speerpunten van ESET, maar ook van SECWATCH.


ESET NOMINEERT SECWATCH VOOR DRIE AWARDSDat dat werkt, bewijzen de drie nominaties van SECWATCH voor salesprestaties voor mkb, encryptie- en authenticatie-oplossingen en extra beveiligingslagen. Samen maken we ons sterk voor een optimale en ijzersterke cybersecurity!

En al geldt op dat vlak onverminderd alle hens aan dek (zeker nu: ransomware en phishing zijn aan de orde van de dag), we laten bij ESET en SECWATCH zien dat bedrijven die focussen op een sterke cybersecurity absoluut de wind in de zeilen hebben en zekerder zijn van een behouden vaart.

De uitreiking van de Champions Awards is na afloop van ESET Live op 20 maart 2020 in Amsterdam: het jaarlijkse kennis- en netwerkevent van ESET voor alle partnerbedrijven.


Leonie -Key Account Manager ESET EnterpriseMag ik u helpen?

Hallo, ik ben Leonie van Meeteren. Op een toegankelijke manier vertel ik u alles over de ESET-oplossingen. Neem contact met mij of een van mijn collega’s op voor een eerste vrijblijvende intake, om te zien hoe onze diensten en oplossingen bij uw organisatie kunnen passen.

Vrijblijvende intake over de ESET oplossingen? Neem contact op!

“Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten