Enabling Trust and Business Continuity™

SECWATCH B.V. neemt Secure Cyber Communications B.V. over

SECWATCH B.V. neemt Secure Cyber Communications B.V. over

Almere, 1-6-2019

SECWATCH B.V. neemt per direct Secure Cyber Communications B.V. over. De dienstverlening van Secure Cyber Communications is de perfecte aanvulling op de specialistische kennis en dienstverlening op het gebied van cybersecurity die SECWATCH al sinds 2005 biedt. Ook past de overname goed in de groeistrategie van cybersecurityexpert SECWATCH, dat de ambitie heeft om dé toonaangevende dienstverlener in het MKB en enterprise segment in Nederland te worden.

Wat zijn uw voordelen?
We beschikken niet alleen over specialisten met uitgebreide kennis en ervaring voor beheer van en ondersteuning bij de aankoop van innovatieve cybersecurity oplossingen, maar ook over de beste ethical hackers. Zij denken en doen als een echte hacker; ze kijken naar uw webapplicaties, websites en mobiele applicaties, endpoints en netwerkinfrastructuur door de ogen van een kwaadwillende hacker. Maar dan wel in uw belang om u van het juiste inzicht te voorzien. Samen met de krachtige managed security services onder het label Centureon zorgen wij dat uw netwerk en de gegevens optimaal beveiligd zijn.

Nieuwe pay-off: Enabling Trust and Business Continuity
Om in één keer helder te hebben waar wij voor staan, hanteren we vanaf nu ook een nieuwe pay-off: Enabling Trust and Business Continuity. Met onze specialistische kennis maken we organisaties weerbaar tegen cyberdreigingen en verkleinen we de kans op een hack met alle schadelijke gevolgen die daarbij komen. Zo blijft de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd en biedt de organisatie vertrouwen aan klanten, partners, medewerkers en andere stakeholders.

Wat verandert er voor u?
Vanzelfsprekend blijft onze dienstverlening hetzelfde – in dat opzicht verandert er voor u niets. Ook heeft deze overname geen invloed op de lopende contracten. Wel heeft u nu ook direct toegang tot de beste ethical hackers en senior cybersecurity experts, die hun expertise hebben bewezen in hun vak.

Heeft u nog vragen over deze krachtenbundeling? Neem dan contact op met uw accountmanager via het bij u bekende e-mailadres of via 036 – 53 67 573.

“Door het SECWATCH-klantenrapport kan men nu aan de klanten laten zien dat het bedrijf vertrouwelijk en integer met de klantgegevens omgaat.”

- Directeur aanbieder Cloud-dienst met meer dan 250 klanten